רק לפני שבועיים פרסמנו תחקיר על המשלוחים ברשת רמי לוי, גם מאחורי הקלעים, וגם איך קיבלנו את המוצרים הביתה. עכשיו אנחנו בודקים את שלושת הרשתות האחרות: יינות ביתן, שופרסל וויקטורי.ויקטוריעלות משלוח: 30 שקליםדגים: טמפרטורה נדרשת: 12- מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: מעלה אחתנקניק פסטרמה: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 20 מעלותמעדן חלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 14.8 מעלותחלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 18 מעלותשופרסלעלות משלוח: 30 שקליםחלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 3.4 מעלותבשר טחון טרי: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 4- מעלותיינות ביתןהמשלוח הגיע מלוכלך, כאשר הבשר התערבב עם החלב. שילמנו על 12 מוצרים וקיבלנו 10.שניצל: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 10.6 מעלותחלב: טמפרטורה נדרשת: עד 4 מעלותטמפרטורת המוצר שהתקבל: 12 מעלותמיינות ביתן נמסר בתגובה: מדובר במקרה חריג ויוצא דופן שאינו מייצג כלל את הסטנדרטים השירותיים של הרשת והוא ייבדק לעומק.מרשת ויקטורי נמסר בתגובה: רשת ויקטורי משקיעה משאבים רבים למתן שירותים מהטובים ביותר באר. מדובר בענף סבוך הסובל מבעיות רוחב לכלל השחקנים בשוק. ההנחיה של אייל רביד, מנכל ויקטורי, היא לשרת ולפצות בכל בעיה מבלי להערים קשיים מיותרים.