רשימת חומרים לקרסט- בצק פריך דק(אופציה לא חובה):50 גרם חמאה60 גרם (1/4 כוס + 1 כף) סוכר דמררה60 גרם (1/2 כוס פחות 1 כף) קמח תפוחי אדמהרשימת חומרים לבצק רבוך:90 מל (1/3 כוס+ 1 כף) חלב90 מל (1/3 כוס+ 1 כף) מים70 גרם חמאה1 כפית סוכר50 גרם (1/3 כוס) קמח אורז90 גרם (2/3 כוס) קמח תפוחי אדמה2 ביצים מידה XLקורט מלחרשימת חומרים לקרם וניל:120 מל (1/2 כוס) חלב120 מל (1/2 כוס) שמנת מתוקה1 כף אינסטנט פודינג ונילאופן הכנה:מכינים את הקרסט: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת פירורית, מעבירים את התערובת בין 2 ניירות אפייה, מרדדים את הקרסט וקורצים עיגולים בקוטר 4-5 סמ, ומכניסים למקפיא עד לשימוש. מכינים את הבצק הרבוך: מחממים תנור לחום 180 מעלות. מביאים לרתיחה מים, חלב, מלח וסוכר בסיר בינוני. מוסיפים את שני סוגי הקמחים תוך כדי בחישה מתמדת על להבה בינונית עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר, מסירים מן האש. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר עם וו גיטרה (או לקערת ערבוב ומוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב עם כף) ומערבלים כ- 3 דקות במהירות בינונית עד שהתערובת חמימה (חום גוף). מוסיפים ביצים אחת אחת עד שנבלעות בתערובת וממשיכים לערבל – 3 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק או משונן בקוטר 2 סמ ומזלפים פרופיטרולים בקוטר 5 סמ במרווחים של 4 סמ, מניחים קראסט על כל פרופיטרול ואופים 10 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה ל- 160 מעלות ואופים עוד 20-25 דקות עד שהפרופיטרולים מוכנים. מאחסנים בכלי אטום במקפיא עד שבועיים, להפשרה מחממים לכמה דקות החום 170 מעלות. מכינים את הקרם וניל: במיקסר מקציפים את כל החומרים יחדיו לקצפת יציבה, מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק, ממלאים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.