>> לצפייה בתוכניתלחמניות קוטג' הכי רכות בעולםהמרכיבים: 500 גרם (3 וחצי כוסות) קמח 1 כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר כפית מלח שני שליש כוס (160 מל) חלב פושר + 3-2 כפות לפי הצורך 1 ביצה 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% 25 גרם חמאה רכה מאוד או מומסת 1 ביצה טרופה עם מעט מלח, להברשה שומשום, לקישוטאופן ההכנה:מערבבים במיקסר קמח, שמרים, סוכר ומלח. מוסיפים חלב, ביצה וקוטג' ומתחילים ללוש. כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים את החמאה. לשים 10 דקות. מתפיחים את הבצק עד להכפלת נפח, כשעה או לילה במקרר. מחלקים את הבצק ליחידות של כ-80 גרם ומגלגלים כל חתיכה לכדור. מכסים במגבת ומניחים ל-15-20 דקות. מרדדים את הבצק ומגלגלים לרצועה. קושרים ללחמניות קשר. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום, ושולחים להתפחה שנייה של כחצי שעה. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה.ממרח חומוס, סלק וטחינההמרכיבים: 1 קופסת גרגירי חומוס להכנת חומוס 1 קופסת קוביות סלק 3 כפות טחינה גולמית מיץ לימון מלח פלפל שחור מים קרים לפי הצורךאופן ההכנה:טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת ממרח חלק במרקם הרצוי. אם צריך מוסיפים כ-2 כפות מים בהדרגה. טועמים ומתקנים תיבול.** הממרח יישמר בקופסה אטומה במקרר 2-3 ימים.ממרח חלבההמרכיבים: חצי כוס סילאן חצי כוס טחינהאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים.ממרח קקאוהמרכיבים: חצי כוס סילאן חצי כוס טחינה מעט קקאואופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים.ממרח קשיוהמרכיבים: צרור עלי בזיליקום חופן קשיו מלח שמן זיתאופן ההכנה:טוחנים במעבד מזון את הבזיליקום והקשיו ומלח. תוך כדי הטחינה מוסיפים הרבה שמן זית, בכל פעם קצת, עד שהממרח מקבל מרקם הומוגני.לחמניות פינוקיםהמרכיבים: 1 חבילת לחמניות ארוכות 6 ביצים מוצרלה מגוררת קופסת עגבניות שרי, קצוצות מלחאופן ההכנה:חוצים את הלחמניות לרוחבן. חוצים כל חצי לחמנייה כמעט עד הסוף ומרדדים. מניחים בתבנית שקעים. שוברים לתוך כל שקע ביצה ומפזרים גבינה ועגבניות. ממליחים. אופים ב-200 מעלות בטורבו.התוכנית משודרת בקשת 12 מדי שבת ב-8:00.