>> לצפייה בתוכניתשניצל ללא גלוטןהמרכיבים: 1 קילו פילטים של עוף 3 ביצים כפית מלח שן שום, כתושה כפית חרדל 1 כף קורנפלור (זה סוד הרכות של השניצלים) שמן זית לטיגוןלציפוי: חצי כוס קמח שקדים או קמח קשיו חצי כוס שומשום לבן או מלא חצי כוס שיבולת שועל גרוסה (ללא גלוטן) מעט מלחאופן ההכנה:מערבבים את הפילטים עם הביצים, המלח, השום, החרדל והקורנפלור. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי. מצפים את הפילטים בציפוי ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית. אופים ב-200 מעלות כ-25 דקות, עד שהשניצלים זהובים.** לגרסה מטוגנת: מחממים שמן במחבת. מצפים את הפילטים בציפוי ומטגנים היטב משני הצדדים.פיצה ללא גלוטןהמרכיבים (ל-7 יחידות קטנות או פיצה משפחתית בינונית):לבצק: ביצה 50 גרם חמאה מומסת גביע קוטג' 140 גרם (כוס) קמח ללא גלוטן מעט אבקת אפייה ללא גלוטן 1 כפית חומץ (לבצק אוורירי) מלח פלפל שחורלרוטב: 2 קופסאות של רסק 100% עגבניות 2 כפות שמן זית מלח פלפל שחורתוספות:200 גרם פתיתי מוצרלה ללא גלוטן, מגוררת זיתים, תירס, קוביות של ירקות, פטריות או מה שרוצים תבלין פיצה (לא חובה)אופן ההכנה:מחממים תנור ל-200 מעלות. מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שהם מתגבשים לבצק אחיד ודביק. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחלקים את הבצק ל-7 כדורים (או משאירים אחד גדול). בעזרת ידיים מעט משומנות מגלגלים ומשטחים את הכדורים. מסדרים בתבנית. מורחים על כל עיגול בצק רוטב פיצה ומפזרים גבינת מוצרלה ותוספות. אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.** אפשר להוסיף לבצק שן שום כתושה וכפית תימין או בזיליקום טרי קצוץ דק.עוגיות שוקולד בראוניז פיצוציםהמרכיבים (ל-18 עוגיות): 2 ביצים חצי כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר איכותי (עדיף מעל 55% מוצקי קקאו) 60 גרם חמאה חצי כוס קמח ללא גלוטן כפית אבקת אפייה חצי כוס שוקולד צ'יפס איכותי מעט תמצית וניל קורט מלחאופן ההכנה:מקציפים את הביצים בשלמותן יחד עם הסוכר עד לקבלת קציפה גבוהה ותפוחה. ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה. מוסיפים את השוקולד המומס לקציפת הביצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, השוקולד צ'יפס, הווניל והמלח ומקפלים עד לקבלת בלילה אחידה. לא להיבהל אם היא נוזלית. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. קורצים כדורים מהבלילה בעזרת כף גלידה ומניחים בתבנית. אופים 12 דקות ומעבירים למקפיא, או ללילה במקרר.** אפשר להכין בתבנית בראוניז, כמו בתוכנית.