>> לצפייה בתוכניתטוסט חביתה מהפכניהמרכיבים: 2 ביצים 2 כפות חלב מלח פלפל שחור מעט חמאה או שמן זית, לטיגון 2 פרוסות לחם 2 פרוסות גבינה צהובה פרוסות דקות של עגבנייהתוספות לבחירה: תירס בצל פטריות עשבי תיבול זיתיםאופן ההכנה:טורפים בקערה את הביצים והחלב ומתבלים. מחממים מחבת ומשמנים. יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, טובלים את פרוסות הלחם בביצים שבמחבת והופכים. כשהחביתה מוכנה הופכים את כל תכולת המחבת - הלחם והביצה - כך שהחביתה פונה למעלה והלחם למטה. מפזרים עגבניות, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם. מקפלים את הצדדים של החביתה פנימה ואז עושים קיפול נוסף לצורת כריך. מזהיבים מעט משני הצדדים ומגישים.** אפשר להוסיף לחביתה בצק סגול קצוץ, פטריות, תירס או מה שאוהבים.קבב טורטיותהמרכיבים: חבילת טורטיות קילו פרגיות 1 בצל לבן חופן פטרוזיליה רבע כוס שמן זית 3 שיני שום, קצוצות מלח פלפל שחור תבלין שווארמהלסלט: מלפפונים עגבניות שרי בצל ירוק צנוניות מלח פלפל שחור שמן זית מיץ לימון צנובריםלהגשה: טחינה עם קצת סומאקאופן ההכנה:טוחנים במעבד מזון את הפרגיות, הבצל, הפטרוזיליה, שמן הזית, השום והתבלינים. מכינים סלט מכל הירקות. מתבלים ומוסיפים צנוברים. מלהיטים מחבת. מורחים את תערובת הקבב על הטורטיות וצורבים על המחבת הלוהטת (מהצד בלי הבשר), פחות מדקה. מרימים את הטורטייה, משמנים את המחבת ומחזירים אותה עם הצד של הפרגיות כלפי מטה. לוחצים מעט במרית בשביל להצמיד את הפרגית למחבת, שתיצרב היטב. מעבירים לצלחת ומפזרים מעל מהסלט. מגישים עם קצת טחינה.עוגת שוקולד במיקרוגלהמרכיבים: 4 כפות קמח תופח 4 כפות סוכר 2 כפות קקאו 1 ביצה 3 כפות חלב 3 כפות שמןאופן ההכנה:מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר והקקאו. מוסיפים את הביצה, החלב והשמן ומערבבים היטב. מעבירים לספל ומחממים במיקרו בעוצמה הכי גבוהה 3 דקות. מחכים שהעוגה תפסיק לתפוח ותתייצב בתוך הספל, מוציאים וזוללים.התוכנית משודרת בקשת 12 מדי שבת ב-8:00.