>> לצפייה בתוכניתהמבורגר וקטשופ ביתיהמרכיבים: חבילת לחמניות המבורגרלהמבורגר: 1.2 קג בשר טחון (80% בקר + 20% שומן) 2 כפיות מלח פלפל שחור בנדיבות 1 כף קטשופלקטשופ: קופסת עגבניות ליקופן חתוכות דק 4 קופסאות רסק עגבניות 1 כף פפריקה מתוקה חצי כפית מלח 1 כף שמן זית 2 כפות סירופ מייפלתוספות אפשריות: עגבנייה מלפפון חמוץ בצל אדום סגול פרוס לטבעות ביצת עיןאופן ההכנה:מערבבים בקערה את הבשר והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. אם מרגישים שהמסה צמיגית או דחוסה מדי, אפשר להוסיף שליש כוס מים לתערובת. שוקלים קציצות (כל המבורגר יכול להיות בין 80 ל-200 גרם) ומעצבים בעזרת רינג (טבעת מתכת). חשוב להדק את הבשר, שלא יתפרק בצלייה. משאירים את הבשר במקרר להתייצבות כמה שעות או לילה, על מגש בכיסוי של ניילון נצמד. הקטשופ: מעבירים את כל המרכיבים לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט. צליית ההמבורגר: מניחים את ההמבורגר על מחבת פסים לוהטת או מנגל. נותנים לו כמה דקות בלי לגעת. הופכים רק כשהבשר נסגר ומקבל צבע. אם רוצים שהבשר יהיה יותר עשוי, מכסים לכמה דקות. מגישים על לחמניית המבורגר חמה עם קטשופ ותוספות.קרואסון נקניקייההמרכיבים: חבילת בצק עלים מצונן חבילת נקניקיות עוף איכותיות ממרח חרדל קטשופ ביצה ושומשום, לקישוטאופן ההכנה:מחממים תנור ל-200 מעלות. פותחים את הבצק וחותכים למשולשים ארוכים. מעבירים את הקטשופ והחרדל לשקית זילוף ומזלפים על המשולשים. מניחים נקניקייה על כל משולש ומגלגלים. מסדרים את הקרואסונים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומורחים בביצה טרופה. מפזרים שומשום ואופים 30 דקות, או עד הזהבה.פוטטוס מתובליםהמרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים, שטופים היטב, עם הקליפה 2 כפות גדושות קורנפלור 3 כפות שמן כף פפריקה אדומה או תבלין טוסקנה, תבלין קייג'ון או תבלין גריל כפית אבקת שום או שום גבישי כף אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה) מלח כפית סוכר פלפל שחוראופן ההכנה:חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (עם הקליפה). מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – רק עד שהם רק מתחילים להתרכך. מחממים תנור ל-220 מעלות. מערבבים בקערה את שאר המרכיבים. מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים 30-40 דקות.התוכנית משודרת בקשת 12 מדי שבת ב-8:00.