פשטידת טורטייהבמתכון הזה משתמשים בטורטייה כבסיס לפשטידה על בסיס גבינות וביצים (ובגבינות אנחנו מתכוונים לקוטג' ומוצרלה מגוררת, לא לטעות). חוץ מזה אפשר להוסיף ירקות שאוהבים - אנחנו הלכנו על תרד ואפונה - ובמקרה של ילדים סרבנים במיוחד אפשר גם לא.פשטידת טורטייהפיצה זוקיני מהירהמכיוון שלמרוח קטשופ או רסק עגבניות על טורטייה ואז לפזר גבינה אנחנו משערים שאתם יודעים, הרשו לנו להציע לכם אופציה רק קצת יותר מתוחכמת, וטעימה ממש ממש. מדובר במעין פיצה לבנה על בסיס טורטייה, שחוץ מגבינה אחת רכה ואחת קשה יותר, מתהדרת ברצועות של זוקיני צרוב. איך טעים!פיצה זוקיני מהירהסיבכנו אתכם? מעדיפים פיצה טורטייה רגילה?ארוחת שקשוקה בטורטייהזאת לא השקשוקה הכי מושקעת שהכנתם בחייכם - למעשה אפילו אין לנו בעיה שתשתמשו בגרסה קנויה משימורים - אבל זאת כן ארוחה נהדרת לערב שבו אין כוח לבשל, אבל רעב דווקא יש ויש.ארוחת שקשוקה בטורטייהשיפודי עראייס בטורטייהגרסה נחמדה לאללה של עראייס בתוך טורטייה - בפורמט מגולגל ומשופד. מכינים את תערובת הבשר, משטחים על הטורטייה, מגלגלים, פורסים לשושנים ונועצים על שיפוד. נשאר רק לצלות על הפלנצ'ה, ויש אוכל.שיפודי עראייס בטורטייהוהנה עוד גרסה: שיפודי טורטייה ועראייס מרובעיםלחמג'ון טורטייהעוד מתכון, דומה אבל שונה, והפעם משטחים את תערובת הבשר על הטורטייה ואת שאר העבודה עושה הטוסטר. רק לא לשכוח נייר אפייה, דיר באלאק.לחמג'ון טורטייהטאקו עוףהמתכון הזה, של שי-לי ליפא, מאתגר קצת את מגבלת 10 הדקות, אבל כשמדובר בכזאת תוצאה - ארוחה מקסיקנית אמיתית, ומכובדת! - אנחנו סולחים מאוד בקלות.טאקו עוףטורטייה בסגנון פיתה דרוזיתוכאן, להבדיל, מתכון הכי מהיר בעולם, שמשתמש בטורטייה במקום פיתה דרוזית. עם לאבנה, זעתר, שמן זית וירקות - אנחנו בטוחים שאיש לא יתלונן.טורטייה בסגנון פיתה דרוזיתרול טורטייה עם חביתה וירקותארוחת ערב ישראלית קלאסית - חביתה, גבינה, ירקות - אבל בטורטייה. אין מה לומר, זה באמת יותר כיף ככה.רול טורטייה עם חביתה וירקותמשה בתיבה בטורטייהאחרי שהכנו משה בתיבה בבצק פילאס, ואז משה בתיבה בבצק שמרים, אנחנו בשלים לחזור לאפשרות הפשוטה והמהירה מכולן.משה בתיבה בטורטייהקסדייה בטטה וגבינותהגרסה המקסיקנית לטוסט היא עוד אפשרות לארוחת ערב מהירה וקצת יותר מקורית. ראשית, טוסט שמכינים במחבת הוא כבר יותר טעים, ושנית - במתכון הזה משתמשים גם בשאריות של בטטה צלויה או מבושלת, וזה משדרג לאללה.קסדייה בטטה וגבינותוהנה גם קסדייה פלפליםבתיאבון!