למשקיענים: לחמניות קשר של עדיקוש
תראו, זה נכון שאפשר לקנות לחמניות בכל מכולת, אבל אז מישהו אחר קוצר את התהילה. במקום זה, אפשר להכין בצק חלות קליל ורך שמתאים בול ללחמניות, לתת לו לתפוח קצת, ולהכין ממנו 20 לחמניות שיספיקו לכל השבוע עם עודף. עכשיו רק צריך לדאוג שהילדים מעדכנים את כולם שהם קיבלו כריך הום מייד.

לקלאסיים: לחמניות בית ספר של קרן אגם
קרן אגם מאוד אוהבת מתכונים קלים אבל שווים, וגם לחמניות בית הספר שלה עונות לאותו סטנדרט. בבצק שלהן יש גם שמנת חמוצה, שמעניקה להם רכות נהדרת, וייצאו לכן ממנו 15 לחמניות ארוכות שאפשר למלא בכל טוב. וכמובן שאפשר גם להתקמצן עליהן ולהקפיא.
למתכון: לחמניות בית ספר של קרן אגם

למתגעגעים: לחמניות כמו בגן
כשאומרים לנו "כמו בגן", אנחנו מדמיינים את חלות הגן של שישי, אלה שהיו מגיעות מדי שבוע הביתה כשאלוהים יודע כמה ידיים קטנות ועמוסות חיידקים לשו אותן. ולמרות הסכנה לסלמונלה, קשה שלא להתפתות לתת בהן ביס לאור הטעם המיוחד. אז הנה גרסה קצת משודרגת שלהם, ללא חיידקים, ועם הרבה נוסטלגיה.

למפנקים: לחמניות ממולאות בשוקולד
ידוע שאין ילד או ילדה שלא יבהירו מיד שכריך עם שוקולד הוא האהוב עליהם ביותר. אז יש בתים שלא יתנו אותו לעולם, יש כאלה שמפרגנים חופשי ויש כאלה (כמונו), שמסכימים לפנק איתו פעם בשבוע. אז אם כבר פינוק, אם תשלחו איתם את לחמניות השוקולד הביתיות האלה, עם נוטלה בילט אין, כנראה שתזכו לתהילת עולם (ולשורת אמהות מהכיתה שמבקשות את המתכון).
למתכון: לחמניות ממולאות בשוקולד

למיוחדים: לחמניות חלב יפניות
מספיק להוסיף את המילה "יפני" בסוף של שם של מנה, ואותנו קניתם. תגידו לחמניות, וכנראה לא נתרגש, אבל תגידו לחמניות חלב יפניות – ואנחנו לגמרי בפנים. היפנים מתים על מאכלים רכים וחמודים. ומאחר שכנראה לעולם לא נהיה הורים שמכינים קופסאות בנטו מושקעות מדי, נצטרך להסתפק בלחמניות. מה יוצא? מרקם ענני ורך הודות לעיסה דייסתית שמכינים ממים, חלב וקמח, רגע לפני המיקסר.
למתכון: לחמניות חלב יפניות רכות רכות

לעלק בריאים: לחמניות מקמח כוסמין לבן של חנושה
הנה דרך מעולה לטפוח לעצמכם על השכם: להכניס למתכון קמח כוסמין. בינינו, לא בטוח שזה עושה הבדל כזה דרמטי מבחינה בריאותית, אבל העיקר שזה נשמע טוב, בטח כשצריך להרשים הורים אחרים (כן, בטח, הקטן שלך אוכל רק כוסמין). הלחמניות האלה של חנושה הן איכותיות ועמידות, מצופות שומשום מכל כיוון, והן יקבלו בברכה כל מה שתשימו בהן.
למתכון: לחמניות מקמח כוסמין לבן

לעדינים: לחמניות שומשום רכות
הלחמניות הביתיות האלה יוצאות רכות רכות ומענגות, כאילו אפשר לאכול אותן אפילו בלי מילוי. והן גם פשוטות ממש: לשים, מתפיחים, ומכדררים. יש בהן את כל המרכיבים שהופכים לחמנייה למוצלחת, והן בהחלט יהפכו כל כריך בית ספר סטנדרטי למושקע וטעים במיוחד.

שתהיה שנת לימודים מוצלחת!