סלט קוסקוס ים תיכוניהמרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה 3 כפות לימונים כבושים קצוצים לקוביות קטנות 20 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים 4 שיני שום פרוסות 3 כפות כוסברה קצוצה דק 2 בצלים ירוקים קצוצים דק 2 פלפלים אדומים מתוקים קלויים וקלופים ענף תימין מפורר מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2 כפות שמן זית כתית מיץ מחצי לימון 2 כפות עריסהלרוטב עריסה: 1 שן שום קצוצה חצי כפית כוסברה קצוצה 1 כפית חומץ טבעי רבע כפית כמון טחון מלח לפי הטעםאופן ההכנה:1. מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.3. מערבבים את יתר החומרים יחד ומניחים בקערת הגשה.4. מערבבים את חומרי הרוטב ומניחים בכלי נוסף בצד.>> לגרסת ההדפסה של המתכון: סלט קוסקוס ים תיכוניסלט קוסקוס ופירות יבשיםהמרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה 6 תאנים מיובשות 6 משמשים מיובשים 2 כפות חמוציות מיובשות 3 גבעולי בצל ירוק כף עלי נענע קצוצים כף גרעיני חמנייה קלויים 2 כפות שמן זית כתית מיץ מלימון אחד קורט מלח ופלפל שחור גרוס דקאופן ההכנה:1. מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.3. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים את יתר החומרים.4. משהים במקרר למשך כשעה לספיגת הטעמים.>> לגרסת ההדפסה של המתכון: סלט קוסקוס ופירות יבשיםסלט קוסקוס של בריאותמרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה 1 סלק אדום טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים 1 גזר טרי קלוף חתוך לסלילים דקיקים חצי חבילת נבטים עבים 4 גבעולי סלרי קצוצים 3 בצלים ירוקים קצוצים 4 צנוניות קצוצות מיץ מלימון אחד מלח ופלפל שחור טחון טרי 2 כפות שמן זית 300 גרם טופו חתוך לקוביותמרינדה לטופו: כף סויה מתוקה כף מירין רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ 3 טיפות שמן שומשום מלח ופלפל שחור טחון טריאופן ההכנה:1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הטופו.2. מניחים בקערה את הקוסקוס, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.4. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר.>> לגרסת ההדפסה של המתכון: סלט קוסקוס של בריאות>> והנה עוד סלט קיצי שאתם פשוט חייבים לנסות