קמפרי נובילה
מרכיבים:
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 שוט וודקה
1/2 1 שוט קמפרי
קצת ביטר למון
1/2 שוט לימונצ'לו
הכנה:
מכניסים לשייקר את כל החומרים, ומשקשקים.
וודקה רימונים
מרכיבים:
גרגרים משני רימונים
1 בקבוק וודקה
מיץ סחוט מרימון אחד
הכנה:
שופכים לצנצנת את כל החומרים, מערבבים, סוגרים, ומניחים למשך כחודש.
מאי תאי
1 כוס מיץ לימון ממותק
3/4 כוס רום בהיר
3/4 כוס ליקר אמרטו
1/3 כוס טריפל-סק
קצת מים לדילול
קרח מרוסק
הכנה:
מנערים את כל המרכיבים עם הקרח המרוסק ומוזגים לכוסות גבוהות עם קרח נוסף.
קפיריניה
מרכיבים:
4 לימונים/ליים פרוסים דק
4 כפות סירופ סוכר
¾ כוס קשאסה
מעט נענע קצוצה (לא חובה)
הכנה:
כותשים את הלימונים, מוסיפים את סירופ הסוכר והקשאסה, קרח ונענע קצוצה.
קיר רויאל
מרכיבים:
שמפניה/יין מבעבע
ליקר קסיס
הכנה:
מוזגים לכל כוס שמפניה עד ¾ מגובהה, ומוסיפים מעט ליקר קסיס.
צ'יינה ווייט
מרכיבים:
5 קוביות קרח
¾ כמות ליקר קקאו
¼ כמות אייריש קרים
¼ כמות וודקה
מעט קינמון
הכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד ומגישים בכוס רחבה.
משקה רום טרופי
מרכיבים:
1 ליטר קוקטייל פירות טרופי
¾ כוס חלב קוקוס
¾ כוס רום
1 כוס קרח
קוביות מאננס אחד
הכנה:
מערבבים את כל החומרים.
סנגרייה
3 כוסות מיץ תפוזים
1 בקבוק יין אדום יבש
מעט ליקר קנה סוכר
3 כפות ליקר תפוזים
כמה מקלות קינמון
פלחי תפוזים
פלחי לימונים
פלחי תפוח
2-3 כוכבי אניס
קרח
הכנה:
מערבבים את כל החומרים, שוברים פנימה מקלות קינמון ומקשטים בקליפת תפוז ולימון.
קמפרי פסיפלורה ותפוזים
מרכיבים:
מיץ תפוזים
1 כוס פסיפלורה
1 כוס קמפרי
פלחי תפוזים
הכנה:
מערבבים את כל החומרים.
בלאדי מרי
מרכיבים:
50 מ"ל וודקה אבסולוט פפר
טבסקו
מיץ לימון סחוט
כמה טיפות רוטב וורצ'סטר (לא חובה)
מיץ עגבניות
מעט מלח
מקל סלרי
הכנה:
מוזגים את המרכיבים לכוסות גבוהות עם קרח, וממלאים במיץ עגבניות עד גובה הכוס. מקשטים במקל סלרי.
משקה לימונים ועראק
מרכיבים:
¾ כוס עראק
כמה גבעולי נענע
1 לימון פרוס
מיץ לימון סחוט טרי
קרח
הכנה:
ממלאים שליש מגובהו של כד הגשה בקוביות קרח. מוזגים את העראק, מוסיפים את הנענע והלימון הפרוס ומיץ לימון לפי הטעם. אפשר להוסיף קצת סוכר, אבל אפשר גם בלי – כי לעראק יש מתיקות אניסית משלו.
שחר מוזהב
1 מנה אמרטו
2 מנות ג'ין
3 מנות קלבאדוס
3 מנות מיץ תפוזים
3-4 כפות קרח כתוש
מעט גרנדין
הכנה:
מערבבים את כל החומרים פרט לגרנדין בשייקר עם קרח כתוש. מנערים ומוזגים לכוס קוקטייל. מוסיפים גרנדין ומגישים.