גלידת שוקולד נוטלה ב-5 דקותהמרכיבים: 1 צנצנת קטנה (350 גרם) של ממרח נוטלה, בטמפרטורת החדר 2 קופסאות שמנת מתוקה (500 מל) 3 כפות אבקת סוכראופן ההכנה:1. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר לקצפת רכה.2. מקפלים פנימה את ממרח הנוטלה, שופכים לקופסה סגורה ושולחים להקפאה ללילה. בבוקר מקבלים גלידה טעימה, רכה וקטיפתית, שילדים מתים עליה ומבוגרים לא פחות.>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק>> לכל המתכונים המושחתים שלנו