תבנית: קפיצית 24המרכיבים: לבסיס: 200 גרם פתיבר (שרוול אחד באריזה של שניים) 4 עוגיות אוראו 150 גרם חמאה מומסתלמלית: שכבה ראשונה: 1 שמנת מתוקה 1 פחית חלב מרוכז כפית תמצית וניל כפית תמצית רום גרידה ומיץ מלימון אחדלמלית: שכבה שנייה: 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 1 פודינג וניל עם פצפוצי שוקולדלציפוי: 6 עוגיות אוראו טחונות (מפוררות דק)אופן ההכנה:1. מכינים את הבסיס: טוחנים דק את העוגיות והפתי בר, מערבבים עם החמאה המומסת , משטחים בתבנית ומעבירים למקרר.2. מכינים את השכבה הראשונה: מקציפים את השמנת עם התמציות לקצף יציב. מקפלים פנימה את החלב המרוכז, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ ומערבבים עד אחידות. שופכים על הבסיס ומכניסים למקפיא לייצוב מהיר של כחצי שעה.3. מכינים את השכבה השנייה: מקציפים יחד את כל החומרים לקצף יציב, ומשטחים על העוגה. מפזרים מלמעלה את העוגיות הטחונות, ומחזירים למקפיא לשעתיים.4. מעבירים למקרר. מומלץ לאכול רק ביום למחרת.>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד עם מוס נוטלה>> לכל המתכונים המושחתים