המרכיבים (ל-18 פריטרס):
לבלילה:
200 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים
6 כפות קמח (60 גרם)
15 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל משובחת
שמן לטיגון
להגשה:
סירופ מייפל להגשה
גלידה בכל טעם שאוהבים
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבלילה. מניחים בצד למנוחה של שעה.
2. מחממים שמן עמוק לטיגון. מזלפים כף מהתערובת אל תוך השמן ומטגנים עד הזהבה כהה. מומלץ להשתמש בכף של גלידה כדי לשמור על גודל אחיד וצורה נאה. מעבירים לנייר סופג.
3. מגישים עם סירופ מייפל מעל, וגלידה שאוהבים.