2. מערבבים יחד את מרכיבי התחתית ודוחסים היטב לתחתית התבנית. מניחים בצד.
3. מכינים את המלית: ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של 20 שניות.
4. בקערת המיקסר מערבלים את הגבינה והסוכר עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה. מערבבים רק עד שהתערובת אחידה ומנמיכים למהירות נמוכה.
5. מוסיפים את השוקולד המומס, השמנת וליקר הקפה, יוצקים לתבנית ואופים 55-60 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת. פני העוגה אמורים להיות מבריקים עם מעט בועות, ומרכזה מעט כהה.
ככה העוגה שלנו נראית לפני האפייה|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
וככה היא נראית אחריה|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
6. משאירים את העוגה להתקרר בתוך התנור, משחררים מהטבעת ומצננים במקרר לפחות 3 שעות, ועדיף לילה.
7. לפני ההגשה מכינים את הציפוי: מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר וליקר קפה עד לקבלת קרם רך. מגישים כל פרוסה עם תלולית נדיבה של קצפת, ובוזקים מעט קקאו, אם רוצים.