המרכיבים (ל-5 מנות אישיות):
1 צנצנת קטנה של נוטלה (350 גרם)
2 ביצים
100 גרם קמח (10 כפות)
תוספות אם רוצים להיות מושחתים עד הסוף :
1/4 כוס שוקולד צ'יפס
30 גרם אגוזים קצוצים
רוטב שוקולד להגשה (מוכן, או גאנאש ביתי משוקולד ושמנת)
5 קוקטים חד פעמיים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. בקערה מערבבים ביצים ונוטלה עד אחידות. (ניתן לחמם מעט את הנוטלה כמה שניות במיקרו כדי לרכך אותה מעט. זה יקל על הערבוב). מוסיפים קמח ומערבבים מעט רק עד שנטמע.
3. יוצקים לקוקטים (תבניות אישיות) כ-1/3 כוס בלילה. אם רוצים תוספות מעל, זה השלב לפזר אותן.
4. מכניסים לאפייה ל-15 דקות. מוציאים ומצננים. אם רוצים ניתן לשפוך מעל רוטב שוקולד ולהגיש.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!