איזה ממרח נפלא זה נוטלה. אני באופן אישי יכולה לאכול אותו בלי כלום - כל מה שאני צריכה זה כפית וגישה ישירה לצנצנת. המתכון לעוגת הנוטלה שלי הוא פשוט ומהיר להכנה, ואני מבטיחה שגם ילדים וגם מבוגרים יהנו מהעוגה הזאת במידה שווה.אני אופה את העוגה בקערת אפייה, שהיא קערה שנראית כמו חצי כדור, מה שהופך את העוגה למעניינת יותר. מי שאין לו כזו קערה, יכול לאפות בתבנית קפיץ של 24 או 26 סמ.המרכיבים: לעוגה: 250 גרם חמאה רכה 6 ביצים 200 גרם נוטלה 250 גרם סוכר (1/4 1 כוסות) 150 מל חלב (3/4 כוס) 375 גרם קמח (3 כוסות) 1 כפית אבקת אפייהלשימון התבנית: שמן פירורי לחםלציפוי: 200 גרם נוטלה 100 מל שמנת מתוקהקערת אפייה משומנת, או תבנית קפיץ 24 סמ / 26 סמ משומנתאופן ההכנה:1. מערבבים במיקסר את כל חומרי העוגה.2. משמנים את התבנית ומפזרים בתוכה פירורי לחם. מנערים את עודף הפירורים.3. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, למשך 50 דקות.4. מכינים את הציפוי: ממיסים בסיר כפול (בן מארי) את הנוטלה עם השמנת המתוקה.5. מצפים את העוגה, נותנים לציפוי להתקשות מעט ומגישים.אוהבים נוטלה? שתפו את המתכון עם החברים>> בשבוע שעבר הכנו עוגה מהממתק פררו רושה>> הצטרפו לעמוד של אוכל טוב בפייסבוק, וקבלו עדכונים על בסיס יום יומי