גם היום יש לנו מתכון בקלי קלות. אלו מכם עם ילדים, הם אוהבים מאוד להתעסק במסה המתוקה הזאת, אז כדאי ורצוי לשתף אותם בהכנה.מי שלא אוהב שוקולד לבן, יכול כמובן להחליף לשוקולד חלב או מריר. גם בציפוי אפשר לגוון: אפשר לגלגל באגוזים מסוכרים, בשקדים ואפילו בסוכריות צבעוניות. אגוז לוז קלוי מוחבא בכל פרלין בכלל ישדרג את העניין.את הפרלינים אפשר להקפיא ולהוציא לפי הצורך. הם מפשירים בכמה דקות וכשמגיעים אורחים בלי להודיע, תמיד יש משהוא טעים תוצרת בית במקפיא.המצרכים (ל-50 עד 60 יחידות): מיכל שמנת מתוקה (250 מל) 100 גרם חמאה 700 גרם שוקולד לבן 250 גרם קוקוס טחוןאופן ההכנה:1. ממיסים בסיר את השוקולד עם השמנת והחמאה.2. נותנים לתערובת להתקרר מעט, ומעבירים למקרר לפחות ל-5 שעות, רצוי ללילה שלם.3. בעזרת כפית לוקחים חלק מהמסה, מכניסים לקערה עם הקוקוס ומגלגלים בעדינות לכדור.4. מניחים כל פרלין בעטרת נייר (מנז'ט) ושומרים במקרר.>> בשבוע שעבר הכנו ברבורי בצק פריך>> שלחו מתכון מנצח ואולי תזכו בסדנת מאסטר שף מיוחדת