את השילוב המופלא בין שוקולד לחמאת בוטנים למדתי מהחברות האנגלוסקסיות שלי. אני חייבת להודות שבהתחלה הייתי מאוד סקפטית, אבל כשלקחתי את הביס הראשון כל הסקפטיות עברה. יש משהו בשילוב הזה, שגורם לאנשים או למות עליו או לא לאהוב אותו בכלל. אני בכל מקרה ממליצה לנסות, כי מדובר במתכון פשוט, ומרשים שחבל על הזמן.פאי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייההמצרכים: לבסיס: 300 גרם עוגיות אוראו 75 גרם חמאה מומסתמצרכים למילוי: 300 גרם גבינת שמנת 30% 120 גרם אבקת סוכר (כוס דחוסה) 150 גרם חמאת בוטנים (3/4 כוס) מיכל שמנת מתוקה 1 שקית סוכר וניללחלק העליון: 3 כפות חמאה 60 מל שמנת מתוקה (רבע כוס ועוד כף) 50 גרם שוקולד מריר 50 גרם בוטנים קלויים ללא מלח, טחונים גסאופן ההכנה:1. מרסקים את העוגיות במעבד מזון ומערבבים עם החמאה המומסת.2. מרפדים תבנית פאי בקוטר 28 סמ (כולל הדפנות) בתערובת העוגיות, ומעבירים למקרר ל-15 דקות.3. מקציפים במיקסר ידני את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר וחמאת הבוטנים.4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה, ומקפלים שליש מהקצפת לתוך תערובת הגבינה וחמאת הבוטנים. כשהיא נטמעת יפה מקפלים פנימה את שאר הקצפת.5. מפזרים את הקרם על בסיס העוגיות ומקררים שעתיים.6. ממיסים את החמאה והשמנת המתוקה בסיר קטן, מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד המריר. מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.6. מקררים מעט, ובעזרת כף מזלפים בצורת שתי וערב על הפאי.7. מפזרים את הבוטנים הקלויים מעל ומקררים שוב, עד להגשה.>> בשבוע שעבר הכנו את העוגה הכי פשוטה ומהירה שיש, ויצא טעים לאללה>> מה אתם חושבים על הטענה שמריר הוא המתוק החדש?