החום הזה דווקא נפלא בעיניי, אבל רק במנות קטנות - וכך גם במטבח. המתכון הקליל הזה הוא לחזה עוף עם תרד טרי, שמוקפץ קלות ומעליו עגבניות טריות, קצת צנוברים ואם מתחשק לכם אפשר גם לצרף כוס יין לבן וקריר.זמן הכנה: 15 דקות זמן הכנה כולל: 20 דקות עלות: כ-38 שקליםהמרכיבים: 5 יחידות חזה עוף 2 כפיות מייפל טבעי 1 בצל גדול פרוס 1 שן שום 1 שקית תרד טרי שטוף 3 עגבניות חתוכות לקוביות 50 גרם צנוברים קלויים כף שמן זית מלח ופלפלאופן ההכנה:1. מתבלים את חזה העוף במייפל ובמלח ובפלפל. מכינים 2 מחבתות על הגז.2. במחבת אחת מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את השום והתרד לכ-3-4 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במקביל, מכינים את חזה העוף על המחבת השנייה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.3. מניחים על צלחת את העוף, מעליו את התרד ומעל את העגבניות הטריות. מפזרים מעט צנוברים ומזלפים מעט שמן זית.* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקטהכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> בשבוע שעבר הכנו לחמניות מתוקות >> יקר לכם הלחם? תכינו לבד!