מתכון צבעוני ועשיר בירקות וחלבון - כל מרכיבי המזון החשובים במנה אחת. אפשר להחליף גם את הבשר בטופו.
זמן הכנה: 18 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: כ-38 שקלים
המרכיבים:
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
2 כפות פרורי לחם
1 בצל, קצוץ דק
1/2 כפית תבלין בהרט
כפית כוסברה יבשה
מלח
לירקות:
בצל גדול, חתוך לרצועות
שומר, חתוך לקוביות
450 גרם דלעת (ללא הקליפה), חתוכה לקוביות
2 זוקיני, חתוך לקוביות
כפית תבלין בהרט
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הבשר עם שאר מרכיבי הקציצות. מעצבים לקציצות כדוריות.
2. מטגנים בסיר את הבצל כ-3 דקות, ומוסיפים את השומר לכ-5 דקות נוספות.
3. מוסיפים את הדלעת, הזוקיני והתבלינים, מערבבים ומניחים את הקציצות מעל הירקות.
4. מבשלים כ-20-25 דקות.
* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!
>> לכל המתכונים לשבועות