יום ראשון: סלט חצילים משודרג
נמאס לכם מסלט החצילים הפשוט? הוסיפו לו המון דברים טעמים כמו יוגורט, נענע, רימונים וגבינת פטה, ותקבלו סלט ים תיכוני מושקע, שרק זועק לפרוסת לחם שמנמנה שתנגב אותו
יום שני: חטיפי גבינת עזים וזיתים
חטיף פריך ובריא, שלוקח 5 דקות להכין ועוד 15 דקות לאפות. גם ילדים יכולים להינות מחטיף מזין וטעים - ואם מחליפים בארוחת הערב את הלחם בחטיפים האלו, לצד סלט, אז זה כבר ממש נהדר.
>> למתכון: חטיפי גבינת עזים וזיתים
יום שלישי: אומלט ממולא בפטריות וגבינה צפתית
טוויסט קטן שיהפוך את חביתת הפטריות הרגילה למעדן של ממש: מטגנים אומלט עם עירית, משחימים פטריות בחמאה ותימין ומוסיפים אותן וגם גבינה צפתית מעודנת אל תוך חתך שעושים באומלט. פשוט ומפנק.
>> למתכון: אומלט ממולא בפטריות וגבינה צפתית
יום רביעי: סלט עדשים וטופו
סלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו.
יום חמישי: קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים
מתכון לפשטידה שתרגש את כל המשפחה גם במראה וגם בטעמה. טריק קטן עם הבצק, ואתם מקבלים שדרוג משמעותי לטעם. והיא אולי נראית מורכבת, אבל אפשר להירגע, היא ממש לא.
>> למתכון: קיש עגבניות צלויות וגבינת עזים