יום ראשון: סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת
אתם לא מאמינים כמה מעט מרכיבים צריך בשביל להכין מעדן כזה נהדר. קולים פלפלים טריים, מוסיפים קצת שום ושמיר, ומשדכים אותם לגבינה צפתית מעודנת. סלט קליל להתחיל איתו את השבוע.
>> למתכון: סלט פלפלים קלויים עם צפתית מעודנת
יום שני: קיש בצל וטונה עם גבינת עזים
אוהבים קיש בצל? אז פה יש לכם לא סוג אחד, כי שלושה בצלים שונים, שנותנים כל אחד את הקטע המתקתק הקצת אחר שלו. הוסיפו לזה טונה וגבינת עזים עדינה - וקיבלתם ארוחה ערב למופת.
>> למתכון: קיש בצל וטונה עם גבינת עזים
יום שלישי: פריטטה חלומי ותפוחי אדמה
מה דעתכם על ביצים, תפוחי אדמה וגבינת חלומי פריכה מבחוץ ורכה מבפנים? קבלו את הפריטטה - החביתה הכי משביעה שיש שאמנם מתאימה לארוחת בוקר או בראנץ', אבל גם יכולה להיות בסיס נהדר לארוחת ערב מהירה לכל המשפחה
>> למתכון: פריטטה חלומי ותפוחי אדמה
יום רביעי: סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות במרינדה וקרעי מוצרלה טרייה
שם ארוך לסלט פשוט ומקסים שמתאים לכל עת. את העגבניות המיובשות מוטב להכין לבד, אבל אנחנו מרשים לכם לעשות קיצור דרך ולהשתמש בעגבניות מיובשות קנויות איכותיות.
>> למתכון: סלט פסטה עם זיתים, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות במרינדה וקרעי מוצרלה טרייה
יום חמישי: לחם מסיבות יווני
מריחים את סוף השבוע? קבלו אותו עם לחם מדליק של אביבה פיבקו שהוא בעצם פרח שעשוי מלחמניות קטנות עם גבינת פטה בבצק, וממולאות בגבינת עזים ועגבניות מיובשות. על כל זה יש ציפויים שונים ושווים שהופכים אותו לחגיגי במיוחד.