שניצל דק מתובל
את השניצל הדק של מאמא עוף חיבבנו, ולא מעבר לזה. מכיוון שמעולם לא נדרשנו להעביר צלחת אוכל מתחת לדלת של מתבגר – היתרון היחסי של המוצר קצת התגמד לנו, ונשארנו עם שניצל מוכן נחמד, לא עבה בכלל בכלל, וזהו.
אחרי הדק הרגיל הגיע הדק המתובל, וממנו כבר לא יכולנו להתעלם. משהו בתיבול של השניצל החדש תפס אותנו (פפריקה-שום-פלפל), ומיד נקשרנו אליו מאוד. לא נגיד שאין דמיון קל לביסלי, כי זה יהיה שקר, אבל ללא ספק מדובר בשניצל שכיף לאכול: פריך, פיקנטי, פשוט טעים. מקצתנו התלוננו על מליחות יתרה, והשאר פשוט חתכו עגבנייה ליד והיו מרוצים.
שורה תחתונה: טיפה תעשייתי, אבל ממש טעים.
מחיר: 38 שקלים לחבילה.
שקדי מרק
בשביל מה להמציא שקדי מרק חדשים? לא ברור. הרי אלה של אסם הכי עושים את העבודה, ולא מדובר בתחום מעורר השראה באופן מיוחד. כל זה לא מנע מחברת מנה (אלה מהביסלי עם הכדורגלנים) לכוון לצלחת המרק שלכם – והם יצאו בסדרת שקדי מרק חדשה ובה שלושה מוצרים: שקדי מרק רגילים, שקדי מרק XL ושקדי מרק בטעם בצל.
כבודקים חרוצים אצנו רצנו להכין מרק, שיקענו בו את השקדים השונים, ואלה הממצאים: שקדי המרק הרגילים מצוינים. מאוד דומים לאלה של אסם, ובכל מקרה לא נופלים מהם. לגרסת ה-XL פחות התחברנו, ולא נראה שיש בה ממש צורך. השקדים בטעם בצל הפתיעו לטובה, והוכתרו כחטיף מעולה לנשנוש מול הטלוויזיה. גם במרק הם היו טעימים, אלא ששם טעמם הפיקנטי התגלה כשתלטני מעט.
שורה תחתונה: סדרה מוצלחת. בעיקר התרשמנו מהשקדים בטעם בצל.
מחיר: 12-18 שקל לחבילה של 400 גרם.
גבינה לבנה בטעם בצל מטוגן וקוטג' בטעם שום וקצח
האינסטינקט הראשוני שלנו היה לנאום על סוסים מנצחים וכל המשתמע מכך – הרי לתנובה יש את ה-גבינה הלבנה וה-קוטג', אז למה סתם להתבשבש עם מוצרים חדשים. אבל אז השתקנו את האינסטינקט הזה, והתפנינו לטעום את שתי הגבינות החדשות.
את הגבינה הלבנה עם הבצל המטוגן חיבבנו. הבצל מוסיף לה מתקתקות מסוימת, וגם מתהדר בטעם של בצל מטוגן אמיתי, וזה נחמד. להגיד שהיינו נותנים לגבינה הזאת מקום קבע במקרר שלנו יהיה שקר, אבל בהחלט מדובר ביציאה נחמדה.
את הקוטג' לא אהבנו בכלל. השום מוסיף טעם מעט סינתטי, הקצח נותן במרירות, וביחד מתקבלת גבינה שהיא לא בדיוק מה שאנחנו מדמיינים כשאנחנו חושבים על בית.
שורה תחתונה: הלבה נחמדה, הקוטג' לא משהו.
מחיר: 7.5 שקלים לגבינה הלבנה, 7.30 לקוטג'.