לרוב אנחנו סקפטים, וכשאומרים לנו על אוכל שהו בריא ומזין יותר, אנחנו מיד חושדים שהוא יהיה פחות טעים. הפעם נוכחנו שלא כך: טעמנו שלושה סוגים חדשים של נקניקיות מ-100% רכיבים טבעיים שיצאו לאחרונה לשוק, והופתענו מכמה שנהנינו מהן. כמה כבר אפשר ליהנות מנקניקיות, אתם שואלים? ובכן, מסתבר שאפשר.
תרנגולות מאושרות טעימות יותר
מה: נקניקיות אורגניות מנתחי בשר עוף אמיתי של אורגניטרי.
ההבטחה: נקניקיות עשויות מ-95% אחוז בשר עוף אורגני, 2% שמן סויה אורגני ו-2% עמילן תפו"א אורגני, המיוצרות מעוף שגדל בתנאים אופטימאליים. מה זה אומר? שהתרנגולות מהן עשויות הנקניקיות היו תרנגולות מאושרות, מה שנקרא "חופשיות": מסתובבות בחצר ובלול מרווח ואוכלות אך ורק אורגני.
לא יהיו שם: מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל, משפרי טעם, מזרזי גדילה, הורמונים או אנטיביוטיקה.
להשיג: הנקניקיות נמכרות בהקפאה ברשת 'אורגניק מרקט', 'ניצת הדובדבן', בסניפי גרין של רשת שופרסל ובחנויות המובחרות.
מחיר: 19.90 שקלים ל-400 גרם.
אהובות על גברים וילדים
מה: נקניקיות מחומרים טבעיים של מעדני יחיעם.
ההבטחה: נקניקיות עוף טבעיות.
לא יהיו שם: חומרים משמרים, גלוטן, מונוסדיום גלוטומט, פוספטים, שומן טרנס.
טעמנו: נקניקיות שנראו כמו נקניקיות אחרות, אבל היו טעימות במיוחד וגרמו לגבר שאינו תאב נקניקיות לטרוף חצי חבילה. גם הילדים אהבו.
להשיג: ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות השוק הפרטי.
מחיר: 15-17 שקלים ל- 200 גרם.
מרקם אחיד ונעים
מה: נקניקיות מ- 100% רכיבים טבעיים של זוגלובק.
ההבטחה: כל הרכיבים בסדרה הם טבעיים, ללא חומרים מלאכותיים ותעשייתיים כלשהם.
לא יהיו שם: חומרים משמרים, ניטריטים, פוספטים, מונוסודיום גלוטמט, שומן טראנס וצבעי מאכל.
טעמנו: נקניקיות עוף ונקניקיות פרגית, ולא ניסינו את נקניקיות הפרגית הפיקנטיות. בישלנו את שני הסוגים בסיר אחד והתקשינו להבדיל ביניהם בשלב הצלחת, אבל זה לא שינה הרבה: הנקניקיות היו טעימות, עסיסיות, בעלות מרקם נעים ואחיד ונשלקות בביס. בגודלן ובצורתן הן דמו לכל נקניקיה אחרת, אבל הטעם היה טוב באופן מיוחד.
להשיג: ברשתות השיווק הגדולות.
מחיר: 15 שקלים ל- 370-400 גרם.