תגידו מה שתגידו על האנגלים והעדפותיהם הקולינריות/המטבח האפור שלהם, אבל כשהם ממש מתאמצים, זה יוצא להם לא פחות ממבריק. אז לא, הפעם אנחנו לא מדברים על מנת פיש אנד צ'יפס יוצאת דופן, אלא על הבשורה על "ההמצאה" האחרונה שמגיעה מכיוון הממלכה הבריטית: אבוקדו ללא גלעין. כן כן, קראתם נכון, החלום שלכם, שלנו ושל עוד מליונים מסביב לעולם סוף סוף התגשם.

אחרי שנרגעתם וסימסתם לכל העולם, הנה הפרטים החשובים מאחורי הפלא הזה: את האבוקדו החדש תוכלו למצוא כרגע רק ברשת הסופרמרקטים M & S ׁ(מרק אנד ספנסר) באנגליה, הוא עולה בדיוק כמו אבוקדו רגיל (2 פאונד לחבילה - כ-9.5 שקלים), והגודל שלו (באופן טבעי ואחרי הסרת הגלעין) הוא יחסית קטן מזה של אבוקדו רגיל: בין 5 ל-8 ס"מ.

 

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

>> כל המתכונים לחנוכה

אתר הדיילי מייל הבריטי מדווח ששמו של האבוקדו החדש הוא "קוקטייל", ובגלל צורת הגידול והתוצר הסופי ניתן לאכול את כל כולו. כן כן - גם את הקליפה. "מדובר בפרי מדהים ואנחנו שמחים שסוף סוף הלקוחות שלנו יכולים ליהנות ממנו אחרי שנתיים של עבודה", מספרת שרלוט קרטיס, האגרונומית הראשית של M & S. "אנחנו מודעים לעובדה שהולך להיות להם ביקוש מטורף, אבל כרגע הצלחנו להשיג רק כמות מוגבלת למכירה".

בקיצור, אם אתם שייכים לאותם חולמים שמאסו במאבק נגד הגלעין החלקלק, ולא יכולים להתאפק עד שתשימו יד על הקסם הזה, תוכלו למצוא את אבוקדו הקוקטייל רק במהלך דצמבר בחנויות הנבחרות של הרשת ברחבי בריטניה.