אנחנו יודעים שאתם כבר גוללים למטה ולוחצים על פליי אז תנו לנו רק להכריז, בקצרה, שמדובר בטרנד הקולינרי הלוהט של הרגע שמככב ברשתות החברתיות: קוראים לו שלג, אבל מדובר למעשה בשערות סבתא (או צמר גפן מתוק, או סוכר, או איך שלא קוראים לזה בעיר שבה גדלתם), שיושבות כמו ענן של שלג מעל כוס עם לימונדה קרה. ברגע שמוסיפים נוזל - ה"שלג" נמס בדרמטיות אסתטית להפליא. הנה, עכשיו תלחצו.
הפלא הזה מוגש בבית קפה קליפורני טרנדי, Cafe Maji, והתמצית שמשנה את צבעה במגע עם הנוזל היא תמצית טבעית המופקת מפרח כחול ופלאי (בעל תכונות בריאותיות, תתפלאו).
בקפה לא עצרו בלימונדה והם מציעים גם קינוח של אפוגטו-שלג: גלידת וניל עם שלג שערות סבתא, שנמס כשמוסיפים את הקפה. תודו שזה נראה מושלם.