מתכונים לסופגניות>> ברכות הדלקת נרות חנוכהלביבות תפוחי אדמהלביבות תפוחי אדמה אפויותמה? על ההתחלה לביבות בתנור? מה עם נס פך השמן והכל? אז כן, השנה אנחנו מתחילים עם לביבות תפוחי אדמה אפויות, גם כי כבר ניסינו אותן ויצא אש (אתם באמת חייבים לנסות, רון יוחננוב הזה יודע מה הוא עושה), וגם כי אנחנו מעדיפים לשמור את השמן שלנו לסופגניות.למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות>> והנה מתכון ללביבות תפוחי אדמה ובטטותלביבות ירק ותפוח אדמהלביבות כמעט קלאסיות אבל לא - שילוב נהדר ומתבקש בין לביבות רגילות ללביבות עשבי תיבול.למתכון: לביבות ירק ותפוח אדמהלביבת ענק משפחתית אפויהבלי להכין אחת אחת, בלי טיגון ועם לא מעט אפשרויות לתוספות: לביבה אחת גדולה שיוצאת כמו דף מהתנוק.למתכון: לביבה משפחתית בתנורהמדריך ללביבות תפוחי אדמה מושלמותהאמת, אחרי המדריך הזה לא באמת תצטרכו שום מתכון אחר. כאן תקבלו את כל האינפורמציה שאתם צריכים, מסוג תפוחי האדמה המומלץ ועד השאלה הנצחית האם באמת חשוב לסחוט את הירקות. לכו עם המתכון הזה, וניצחתם את החג.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה מושלמותלביבות תפוחי אדמה במרקם עדיןאת המתכון הזה קיבלנו מקרן ארגמן, בעלת קבוצת הפייסבוק המתעצמת והולכת קרן מקלילה את המטבח, והסיבה שאנחנו מתים עליו, לבד מזה שיוצאות ממנו לביבות כל כך יפות וסימטריות וטעימות, היא שהוא מחליף את הפומפייה במעבד מזון ובכך חוסך לנו זמן יקר מאוד (וגם איזה חתך או שניים באצבע). מתכון מפורט במיוחד, מושלם למתחילים.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה במרקם עדיןלביבות ירקותהמתכון הזה הוא מהספר של אפרת ליכטנשטט, ושם קוראים להן קציצות נחמה. תמצאו בהן, מלבד תפוחי האדמה, גם גזר, קישואים, בצל ושלל תבלינים, ואם לשפוט לפי ההיכרות שלנו עם אפרת ליכטנשטט, הן בטוח מצוינות.>> למתכון: לביבות ירקותערוק - לביבות ירק עיראקיותהמתכון של אבי ביטון ללביבות הירק העיראקיות, שאף בית עיראקי אינו שלם בלעדיהן.>> למתכון: ערוק - לביבות ירק עיראקיותהלביבות של אמאמתכון קלאסי ללביבות, מהסוג שחייבים על השולחן בכל הדלקת נרות. פריכות, שפיציות, שמנוניות במידה, עם הרבה בצל מתקתק וטיפטיפונת קינמון או מוסקט - לזלול עם שמנת חמוצה ולהודות לאל על חגי ישראל.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה קלאסיות>> לביבות תפוחי אדמה של אהרונילטקס של קרן אגםבמתכון של קרן אגם תמצאו את המתכון הבסיסי והפשוט ללטקס תפוחי אדמה, ובסופו שלל רעיונות לגיוונים עם ירקות וגבינות.>> לטקס - לביבות קלאסיות לחנוכהאם אתם רוצים מתכון ללטקס ביתיות שגם מדגים לכם את כל שלבי ההכנה בתמונות - לכו על מתכון הלביבות של חן שוקרון שלנו. ועוד אחד של שוקרון: לביבות ריקוטה ודבשואם כל הקטע של התפודים הדליק אתכם - הנה עוד כמה הצעות מעולות ללביבות מהשפים של מסעדת הבסטהדיסקיות תפוחי אדמה בתנוראת המתכון הזה, של אסתי ידידיה, אנחנו תופסים כהברקה אמיתית. אין כאן כמעט מרכיבים - רק תפוחי אדמה מגוררים, בצל ושום, שמן זית ותבלינים - ובכל זאת הוא מנפיק מנה פצצתית ופציחה, שילדים מתים עליה. פשוט מכינים דיסקיות דקות ואופים בתנור. התוצאה - חטיפי צ'יפס פריכים, שלא עמדתם בשבילם מעל המחבת אף לא חצי דקה. חנוכה הוא הזדמנות מעולה ליהנות שוב מהמתכון הזה.>> למתכון: דיסקיות תפוחי אדמה בתנורלביבות תפוחי אדמה וגבינותמי שטוחן כל חג, כבר שנים, לביבות תפוחי אדמה מסורתיות בטוח מכיר את ההרגשה: מצד אחד הגעגוע למאכל המסורתי, המוכר והטוב, מצד שני כמיהה למשהו חדש, כי כמה אפשר. אז המתכון הזה, של טל יעקב, עונה על שני הצרכים האלה: לביבות רגילות וטובות, מחוזקות במעט ריקוטה וגבינת עזים. שווה.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה וגבינותלביבות תפוח אדמה וגזרלביבות קלאסיות, אבל לא ממש. קצר יותר צבעוניות, קצת יותר מתקתקות. שוות טעימה.>> למתכון: לביבות תפוח אדמה וגזרלביבות תפוחי אדמה בריאותגרסה קצת יותר שפויה והרבה פחות שמנונית למאכל שחנוכה אינו שלם בלעדיו - עם תוספת של קינואה ועדשים, ובעיקר - בלי טיגון. מתכון של ליה שומרון פינדר (תגללו למטה, תמצאו עוד הרבה לביבות אפויות וטובות).>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה בריאות>> והנה לביבות תפוחי אדמה, בטטה וגבינהלביבות דרניקי עם בשר טחוןוהנה ההזדמנות שלנו ללמוד משהו טוב מהרוסים, ולהכין לביבות עם בשר טחון בילט אין. סמכו עלינו, מתכון פצצה.>> למתכון: דרניקי - לביבות תפוחי אדמה עם בשר טחון>> והנה גרסה גדולה ונטולת ביצים של לביבה. בשבילכם: רושטילביבות גבינהלביבות גבינה לבנה של רותם ליברזוןיהיו שיקראו להן פנקייקס, אנחנו קוראים להן הדבר שאנחנו רוצים המון ממנו בנר ראשון.>> למתכון: לביבות גבינה לבנה של רותם ליברזוןסירניקי - לביבות גבינה משודרגותהשף האהוב יוגב ירוס לוקח את לביבות הגבינה הפשוטות שכולם אוהבים ומקפיץ אותן עוד קומה למעלה, עם רוטב קרמל עדין ופרוסות דקות של אגס. רוצים אותן בגרסה הפשוטה, הביתית והמנחמת? גם זאת אופציה מעולה.>> למתכון: סירניקי - לביבות גבינה משודרגותלביבות גבינה ורוויון מתוקותלביבות גבינה מתוקות וקלילות, שיכולות בכיף להחליף את הסופגניות על השולחן (פשוט תגישו אותן עם ריבה), והכי חשוב - אתם מתקתקים אותן בפחות מחצי שעה.>> למתכון: לביבות גבינה ורוויון מתוקותלביבות קוטג'לביבות קוטג'? כן, מסתבר שיש דבר כזה, והן נהדרות, סופר פשוטות להכנה והולכות מצוין גם עם מתוק וגם עם מלוח. מתכון כיפי וקליל, יד ראשונה מסבתא. מי צריך יותר?>> למתכון: סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזהלביבות קוטג'ויש גם גרסה מלוחה נהדרת ופשוטה ללביבות קוטג' של עדיקוש.>> למתכון: לביבות קוטג'לביבות פטהועוד אחד של רותם ליברזון: לביבות מגבינת פטה עם קצת חיזוק של ירק, שמגישים עם יוגורט ופלח של לימון.>> מתכון: לביבות פטהלביבות פירה ממולאותהכל כאן נהדר: קציצות פירה, שתמיד באות טוב, רק שבשביל אפקט המתיחה ממלאים כל אחת כזאת בפרוסת מוצרלה.>> למתכון: לביבות פירה ממולאותלביבות פירה ומוצרלהוגם גרסתה של קרן אגם ללחם תפוחי אדמה אירי, שתהליך ההכנה שלהם קל ופשוט מאוד וכמו המתכון מלמעלה, כולל מעט מרכיבים. אם רוצים להתכונן מראש עד כמה שניתן אז אפשר להכין את הבלילה אפילו 3-4 שעות מראש ולשמור עד טיגון במקרר, או להכין את הלביבות עצמן מראש ואז לחמם בתנור סמוך להגשה והן עדיין יהיו פצצה. מחפשים עוד יותר לגוון? תוסיפו אולי לבצק עשבי תיבול, או אפילו קצת שום כתוש לארומה מושלמת.>> למתכון: לביבות פירה ומוצרלה הכי קלות להכנהלביבות בטטה>> מתכון חובה: לביבות הבטטה של אורנה ואלה, צעד אחר צעדלביבות בטטה פריכותכשאנחנו מדמיינים לביבות בטטה בדרך כלל עולה לנו בראש תמונה של לביבות רכות ונימוחות, בניגוד לאלה שעשויות מתפוחי אדמה ומתהדרות בקצוות קראנצ'יים, כמעט שרופים. אז כאן זה לא המקרה. לביבות הבטטה האלה הן פריכות, פציחות, וטעימות לאללה, בנוהל.>> למתכון: לביבות בטטה פריכות>> אוהבים את הגרסה הנימוחה? הנה, זה בשבילכםלביבות בטטה ועשבי תיבולמתכון של אלקנה ביטון, שכמיטב המסורת עושה הרבה כבוד לירוקים. אז כן, הבסיס הוא בטטה, אבל חוץ ממנה יש פה גם שמיר, כוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק. כיף גדול.>> למתכון: לביבות בטטה ועשבי תיבוללביבות בטטהלביבות של בטטה עם רוטב סויה ומייפל, שמטוגנות כמו שניצל – עם קמח, ביצה ופירורי לחם.>> למתכון: לביבות בטטה>> והנה לביבות הבטטה של פיליס גלזרלביבות אפויותלביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות תפוחי אדמה קלאסיות, רק קצת יותר ידידותיות לזולל (או קצת הרבה). איך עושים אותן פריכות, זהובות וטעימות אפילו בלי טיגון? הכל בפנים.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות גזר ובטטהכתומות וטעימות, דקיקות ככה שמתקיימת בהן הפריכות של לביבות מטוגנות ואפילו מזינות (הן גם ללא גלוטן - משתמשים כאן ב-2 כפות מלח ללא גלוטן).>> למתכון: לביבות גזר ובטטה אפויותלביבות ערוקההכנה בתבנית שקעים של מאפינס נותנת להן צורה שמנמנה וטובה שכיף לטבול במטבל קליל כמו יוגורט או שמנת. אם רוצים לעשות משהו משוגע ולצאת קצת מתבנית החג, אפשר אפילו לטבול ביוגורט-טחינה!>> למתכון: קציצות ירק ערוק אפויות בתנורלביבות קישואים וגבינותקישואים וזוקיני, גבינת פטה רזה, שיבולת שועל ומעט מוצרלה - עוד הוכחה טעימה שאפשר לחגוג את החג גם עם קצת פחות שמן.>>למתכון: לביבות קישורים וגבינות ללא טיגוןלביבות ירק אפויות בשלושה צבעיםלא, אנחנו לא מכריחים אתכם לחגוג את צבעי הקשת החג הזה, רק נותנים לכם מתכון פטנט אחד שיכול לעבוד בערך עם כל ירק שתרצו.>> למתכון: לביבות אפויות בשלושה צבעיםלביבות כתומות דלות קלוריות80 קלוריות באחת - זה מה שיש בלביבות הכתומות הנחמדות האלה. מאדים כמה ירקות, טוחנים, מוסיפים מה שמוסיפים ומכניסים לתנור. וואללה, אולי בכל זאת נישאר רזים בחנוכה הזה. אמן ואמן.>> למתכון: לביבות דלות קלוריותלביבות דיאטטיות עם קישואים וירקותקישואים, ארטישוק ירושלמי (או בטטה) ובצל - אלה המרכיבים העיקריים של הלביבות האלה, וביחד הם יוצרים מנה מתקתקה, פריכה וטעימה, והכל בלי טיגון. מגישים עם יוגורט ונשארים רזים (או, לחלופין, טוחנים עוד סופגנייה כדי לקזז).>> למתכון: לביבות דיאטטיותלביבות תפוחי אדמה אפויותללביבות האלה אנחנו מתייחסים כאל קרובות משפחה של הפירה, ולכן אנחנו אוהבים אותן אהבת נפש. מדובר במתכון שמומלץ מאוד להכין עם הילדים, וכיף מאוד גם להגיש להם בסוף - ולדעת שלמרות שמדובר במעדן, עדיין הצלחתם לשמור להם על תזונה טובה ובריאה.>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות עדשים אדומותמודים, בעבר פקפקנו בלביבות עדשים בכלל וביכולת שלהן לשמח אותנו בפרט, אבל אז פגשנו את המתכון הזה. בריא והכל - אבל גם כיפי, טעים - ולא מתרחק לחלוטין ממחוזות חנוכה (ובמילים אחרות: יש בפנים גם תפוחי אדמה).>> למתכון: לביבות עדשים אדומותלביבות דלורית טבעוניותחנוכה הוא חג מלא ביצים. בסופגניות, בלביבות, קשה להתחמק מזה. אז נכון, קשה להתחמק - אבל אפשרי. ליה שומרון פינדר עם מתכון ללביבות טבעוניות לחלוטין, עם דלורית, ירוקים ומרכיב אחד מפתיע שקוראים לו דוחן. שווה בדיקה, אתם לא חושבים?>> למתכון: לביבות דלורית טבעוניותלביבות קישואים ותרדדרך מעולה להכניס לילדים תרד, והאמת - גם לעצמכם. לביבות ירוקות ובריאות מאלף ועד תיו, שיגרמו לכם לחשוב לרגע שחנוכה הוא חג שכולו ויטמינים ומינרלים.>> למתכון: לביבות קישואים ותרד>> והנה לביבות קישואים מטוגנות>> וגם: לביבות בטטה אפויות עם טוויסט מפתיעלביבות גבינה אפויותלביבות פשוטות וסופר-טעימות, שכיף להכין עם הילדים. קוטג', בולגרית, צהובה, וקצת שיבולת שועל, שהופכת הכל לבריא יותר.>> למתכון: לביבות גבינה אפויותלביבות עדשים וכרובית אפויותעוד לביבות שהייתם נותנים לזאטוטים שלכם בלי בדל של רגש אשמה. עם חיזוק של טחינה, בצל ובטטה - אתם יכולים להיות בטוחים שהם גם יקלטו אותן בשמחה.>> למתכון: לביבות עדשים וכרובית אפויותלביבות סלקקחו סלק, מוצרלה ומעט נענע, ערבבו עם קמח, ביצים וטיפה תבלינים (באמת שלא צריך יותר) - ויש לכם קציצות אדומות ומרשימות, מהסוג שלא רואים בכל בית.>> למתכון: לביבות סלק אפויותכל מיני לביבותלביבות תירסהדבר הכי קריטי שחשוב לדעת הוא שאפשר להשתמש גם בתירס קפוא. אבל על טיגון בשמן זית לא מוותרים במקרה הזה.>> למתכון: לביבות תירס של הילה אלפרטלביבות גזרהן נראות כמו לביבות בטטה, אבל לא! זה בעיקר המון המון גזר (5 גזרים לכמות של כ-12 לביבות).>> למתכון: לביבות גזרקציצות ירקעוד מתכון של רותם ליברזון ללביבות קצת אחרות, הפעם מדובר בהרבה ירוקים: תרד, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק. קשה מאוד לטעות.>> למתכון: קציצות ירקלביבות תרד של סבתא קלרהחוץ מזה שהוא טעים, יש כאן גם טיפ מעולה שיגרום ללביבות שהכנתם מראש לצאת כאילו טוגנו הרגע.>> למתכון: לביבות תרד של סבתא קלרהלביבות כרובית מעולותלביבות בטעם גן עדן. רק טוחנים יחד את כל המרכיבים, ומטגנים.>> למתכון: לביבות כרוביתלביבות ברוקולי של רון יוחננובכשלוקחים לביבות פשוטות (אבל טעימות בטירוף!), ומגישים אותן עם מטבל זריז של יוגורט לימוני וקווץ' של עגבנייה - אפשר להרשים אפילו את מלכת אנגליה.>> למתכון: לביבות ברוקולילביבות חלהמה עושים עם שאריות חלה? מערבבים עם כמה מרכיבים שיש בכל בית ומטגנים יופי של לביבות, כמובן.>> למתכון: לביבות חלהלביבות תירס לילדיםלילדים עלק. נראה אתכם מצליחים להפסיק אחרי לביבה אחת כזאת.למתכון: לביבות תירס לילדיםלביבות זוקיני של גרקו (קולוקיטוקפטדס)השם היווני הרשמי שלהן קצת שובר שיניים, אבל כל מה שאתם צריכים לדעת זה שמדובר בקציצות פשוטות וממכרות של זוקיני וגבינות, שתענוג לזלול ישירות מהמחבת, וגם מהמקרר ביום למחרת.>> למתכון: לביבות זוקינילביבות כרובית ובצל ירוקאיזה שילוב מנצח, יא אללה. קחו את השילוב הזה, הוסיפו לו קלות הכנה משגעת, וקיבלתם עוד סוג של לביבות מעולות להדלקת הנרות.>> למתכון: לביבות כרובית ובצל ירוקלביבות כרישה ושיבולת שועלמעט מאוד מרכיבים יש בלביבות האלה, וכל אחד מהם מעורר בנו חדווה גדולה: קציצות כרישה הרי ברור שאנחנו אוהבים, ואם מוסיפים לזה בצל בשביל המתקתקות וקוואקר בשביל הבריאות - זה יכול רק לשפר.>> למתכון: לביבות כרישה ושיבולת שועללביבות קישואים וקשקבלאל תיתנו לקישואים לבלבל אתכם, מדובר בלביבות שובבות, עשירות ושופעות קלוריות, בדיוק מהסוג שאנחנו אוהבים.>> למתכון: לביבות קישואיםלביבות תירס וגבינה לבנהשימו לב, חברים, זה רק נשמע כמו מתכון לילדים. כלומר, הקטנטנים יעופו עליהן, תהיו בטוחים, אבל מניסיון - גם הגדולים יחסלו אותן בשמחה. מהלביבות שמנסים פעם אחת בחנוכה, וממשיכים איתן כל השנה.>> למתכון: לביבות תירס וגבינה לבנהלביבות זוקיני וגזרנכון הלביבות האלה נשמעות כמו משהו שילד בחיים לא יכניס לפה? טעות! כי אומנם יש בהן גזר, וגם (לא עלינו) זוקיני - אבל מה שעוד יש בהן זה גבינות ופירורי לחם, שהופכות אותן לעונג גדול לבני כל הגילאים.>> למתכון: לביבות זוקיני וגזרלביבת כרובית ענקיתמה שאנחנו הכי אוהבים בלביבה הזאת, חוץ מזה שהיא טעימה בטירוף, זה שהיא לא משעבדת אותנו למחבת. מטגנים מצד אחד (את כל הבלילה במכה, כן?), שומרים עד שהאורחים מגיעים ואז מעבירים לתנור.>> למתכון: לביבת כרוביתלביבות ירק עיראקיותתמיד רצינו לדעת להכין ערוק עיראקיות, והנה בא חנוכה וסגר לנו את הפינה. מושלמות עם פיתה ובלעדיה, אחת הדרכים השוות לפתוח בוקר של שבת או לסגור רעב קליל בכל זמן אחר ביממה. נגיד עכשיו. מתכון של בל קפצן.>> למתכון: לביבות ירק עיראקיות>> והנה מתכונים להפקת חנוכה שלמה, כולל לביבת כרובית ענקית ומדהימהלביבות עדשים ובורגול עם ירקותאם אתם רגילים להתייחס ללביבות כאל נשנוש של לפני (או תוך כדי) הארוחה - הלביבות האלה הולכות לשנות לכם את ההרגלים. מדובר במתכון ללביבות שהן ארוחה - עם שעועית ירוקה ובורגול (שמרכיבים ביחד חלבון מלא!), וגם שומר ובצל. טעימות, משביעות, ואפילו בריאות.>> למתכון: לביבות עדשיםלביבות ירק וגבינה בולגריתהקטע במתכון הזה הוא בעיקר שהוא נטול גלוטן וסוכר, ועדיין טעים וטוב. יש שם כרשה, קישואים, תרד וגבינה, וגם בצל ושום ושמיר. בקיצור, לא חסר להן, ללביבות האלה. מתכון של מכון אברהמסון.>> למתכון: לביבות ירק וגבינה בולגרית בלי גלוטןלביבות סלקעוד לביבות עם סלק, הפעם מטוגנות, מבית היוצר של מתוקה. בסיסי בסיסי, אבל מתוק וטעים, ובעיקר קצת אחר.>> למתכון: לביבות סלק>> והנה עוד מתכון ללביבות סלקלביבות תירסלביבות התירס של אמא של רוני מטעימא שלנו ישבו לה חזק בזיכרון, אבל המתכון, משום מה, פשוט לא עבד. אז היא ניסתה, ושינתה, וניסתה שוב, ולא התייאשה. התוצאות המענגות לפניכם.>> למתכון: לביבות תירס>> עוד מתכון מדליק ללביבות תירס>> ועוד אחד, עם גבינת צ'דר ויוגורט יוונילביבות ירקבצל, גזר, קישואים, תפוח אדמה ופטרוזיליה - לביבות שיש בהן הכל, שעושות הרגשה של ארוחה שלמה. רק עשו לעצמכם טובה, תוציאו את מעבד המזון מהארון.>> למתכון: לביבות ירקלביבות פסטו וזיתיםחומר הגלם המרכזי בלביבות האלה הוא אמנם תפוחי אדמה, אבל החיזוק של הפסטו (הטרי טרי) והזיתים הופך אותן למשהו אחר לגמרי. מתכון של מתוקה.>> למתכון: לביבות פסטו וזיתיםלביבות אפונהנשמע משונה? חכו שתטעמו. יש שם אפונה, נענע, שמנת חמוצה ואפילו קוואקר, וזה טעים ומפתיע ועושה חשק לעוד. 20 דקות עבודה, קצת טיגון - וניצחתם.>> למתכון: לביבות אפונה וקוואקרלביבות כרישהעדינות וטעימות, ותמיד באות בול - להדלקת נרות חגיגית, לאורחים, לילדים וגם סתם ככה בתוך פיתה. איך שלא יהיה, מדובר במתכון מנצח>> למתכון: לביבות כרישה>> למתכון: לביבות תפוחי עץ>> לביבות גבינה מתוקות>> לביבות בריאות עם אורז בר, עדשים וגבינה>> לביבות עשבי תיבול>> ספק לביבות ספק פנקייקס - המתכונים של מתכוניישן>> לכל מתכוני הסופגניותלביבות שורשים ופטריותלכאורה - לביבות תפוחי אדמה. למעשה - לביבות סופר-מיוחדות עם שורש פטרוזיליה, שורש סלרי ופורצ'יני סחוטות. תהיו בטוחים שרק אתם תכינו כאלה. טעים טעים.>> למתכון: לביבות שורשים ופטריות>> ועוד מתכון ללביבות פטריות>> והנה מתכון ללביבות ארטישוק ירושלמילביבות גבינות, שקדים ובזיליקוםיש כאן תפוחי אדמה, אבל יש גם ריקוטה, פרמזן, אגוזים ופטרוזיליה. זה הזמן לצאת מהקופסה, וזו הדרך לעשות את זה.>> למתכון: לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום>> עוד מתכונים ללביבות של טל יעקב מטל ושנילביבות אורזטעימות שבא לבכות: לביבות של אורז מבושל, פטריות ובטטה. קצת מתרחקות מרוח חנוכה, אבל עם כל הכבוד – כמה רוח חנוכה אפשר להכיל.>> למתכון: לביבות אורזלביבות אורז מלאזרמתם עם לביבות אורז? בואו נעשה צעד קדימה אל עבר המתכון הנהדר הזה של אסתי רותם ידידיה, ללביבות מאורז מלא, עם גבינות ועשבי תיבול בפנים, ויוגורט מרענן בצד.>> למתכון: לביבות אורז מלאלביבות גזרעוד מבית מתוקה: לביבות על טהרת הגזר, בחיזוק של בצל סגול וכורכום. מגישים עם רוטב יוגורט-שום-שמיר צונן, וסוחטים מחמאות כאילו זה מתכון שלכם.>> למתכון: לביבות גזרלביבות כרישה ודלעתהמון דלעת (בשביל המתקתקות), הרבה כרישה (בשביל הבצלצלות), קצת שום וטרגון – ויש לכם לביבות שבינן לבין תפוחי אדמה אין אפילו שמץ של דמיון. מגישים עם רוטב יוגורט וקארי פיקנטי.>> למתכון: לביבות כרישה ודלעתלביבות בננות וקוקוסמרגישים הרפתקנים? בואו לנסות את הלביבות המתוקות והמגניבות האלה, עם בננה, קוקוס ווניל. תכלס, מה יכול להיות רע.>> למתכון: לביבות בננה וקוקוסלביבות תפוחי עץכל כך דומות ללביבות הרגילות, אבל כל כך כל כך שונות מהן. לביבות מתוקות, עם תוספת אגוזים מסוכרים (למי שבקטע של להשקיע), וניחוח קינמוני שובה לב. שווה.>> למתכון: לביבות תפוחי עץ