עוגת סופגניות
איך הופכים סופגנייה למאכל מאוזן יותר? אופים אותה כמובן, במקום לטגן. ואיך שומרים שתישאר מפתה ולא תאבד את כל הקסם הסופגנייתי? זה קל: פשוט מבקשים מתומר אומנסקי להכין אותה. תראו איזה יופי.
סופגניות אפויות אווריריות ורכות
וזה מתכון של עדיקוש, שלא מסתפקת בשמן במקום שבו אפשר להוסיף חמאה, ואנחנו מתים על זה. האם הסופגנייה הזו משתווה לסופגנייה מטוגנת? כנראה שלא, אבל זה כל כך טעים שאין לנו בעיה לייצר עבורה סקציה משל עצמה.
סופגניות אפויות אווריריות ורכות
מריטוצו
עוד מתכון של עדיקוש, והפעם לסופגנייה האיטלקית שנכנסה פה לאופנה לפני כמה שנים ולמרבה השמחה מסרבת לצאת ממנה. האם לא מדובר בלחמנייה? בהחלט כן, מדובר בלחמנייה לכל דבר, אבל כזו שממולאת בתועפות של קרם וניל ומכוסה באבקת סוכר, כך שמהצניעות הלחמנייתית לא באמת נשאר הרבה.
מיני סופגניות נתלשות
מתכון של קרן אגם למעין עוגה של המון סופגניות קטנטנות, הושט ידך ותלוש אחת. מושלמת לאירוח, יפהפייה וטעימה בהתאם. אם קרן אגם קצה בטיגון סופגניות, מי אנחנו שנמשיך לעשות את זה.
סופגניות אלפחורס אפויות
כאן אנחנו פונים לאוהבי האלפחורס הרבים, שרוצים להתאים גם את מאכלי החנוכה לטעמי ריבת החלב והקוקוס האהובים עליהם. נטלי לוין מלמדת איך עושים את זה אפוי, וליהנות מכל רגע.
חג שמח!