תבשיל צוואר טלה של חיים כהן
מחפשים להרשים עם מנה בשרית שתהפוך לכוכבת הארוחה? המתכון של חיים כהן מבטיח בשר רך עם טעמים עמוקים וניחוחות משכרים.
עוף צלוי במייפל של אהרוני
מנה מיוחדת ומורכבת מבחינת טעמים, ובאותה מידה פשוטה מבחינת הכנה. הסוד הוא במרינדה שהולכת מדהים עם העוף - רק שימו לב שאתם מורחים אותה טוב טוב מכל הכיוונים, כמו אהרוני, ולא רק על העור.
>> למתכון: עוף שלם צלוי עם מייפל ובטטות
דגיגים מטוגנים של מיכל אנסקי
דג בתנור זה יופי, אבל דגים פריכים זה כבר חלום. לפי מיכל אנסקי, בשביל להכין דגים קטנים וקראנצ'יים כמו במסעדת דגים טובה צריך רק להצטייד בדגיגי ים קטנים ונקיים, להשרות קצת במי קרח עם חומץ, לצפות טוב טוב ולזרוק לשמן. מנה שהיא שיחוק.
סלט תפוחי אדמה וביצים של חיים כהן
מסלט של חיים כהן לא ציפינו לפחות. גם כשהוא עושה סלט פשוט - זה הכי מוקפד ומושקע. הסוד הוא בטיפול בתפוחי האדמה, שלא מספיק לבשל, צריך גם לצלות קצת בתנור לתוספת נפלאה של טעם מעושן.
>> למתכון: סלט תפוחי אדמה וביצים
סלט תירס ועגבניות שרי של מיכל אנסקי
עוד סלט פשוט ומצוין לשולחן החג שלכם, והפעם של מיכל אנסקי. מרענן, קליל, טעים ופשוט ביותר להכנה.
>> למתכון: סלט תירס טרי ועגבניות
חצילים מאודים של אהרוני
בישראל אנחנו מורגלים לאכול חצילים מטוגנים או על האש, אבל הנה עוד דרך מצוינת להכין ולאכול חצילים, ועוד כזו שדורשת רק כפית שמן אחת. מדובר באחד המתכונים הקלאסיים של אהרוני, שכנראה תאמצו גם לימים שאחרי החג.
>> למתכון: חצילים מאודים של אהרוני
מוס שוקולד של אייל שני
והנה אנחנו מגיעים לקינוחים. אחד הקינוחים הממכרים של אייל שני, מוס שוקולד אוורירי ועשיר בטירוף. תתכוננו להקציף ולגרוף מחמאות.
טארט טאטן של אייל שני
קינוח נוסף של שני, והפעם טארט טאטן - עם בצק פריך מעולה, תפוחים מקורמלים ותוספת נהדרת של גושי מרציפן קטנים.