עוגיות לחם פירות קראנצ'יותהמצרכים: תבנית ארוכה חד פעמית מאלומיניום 2 ביצים קטנות 90 גרם סוכר (חצי כוס פחות כף) 60 גרם קמח (חצי כוס פחות כף) 1/2 כפית אבקת אפייה 60 גרם אגוזי לוז 60 גרם אגוזי מלך שלושת רבעי כוס צימוקים בהיריםאופן ההכנה:1. מחממים תנור ל-160 מעלות.2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה.3. מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.4. מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.5. חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי סמ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.6. אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.7. מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות. עוגיות יהלומיםהמצרכים: לעוגיות: 200 גרם חמאה קרה 100 גרם סוכר (חצי כוס) 1 ביצה 270 גרם קמח (2 כוסות פחות כף) 1/2 כפית מלח 2 כפיות תמצית וניל חצי כוס אגוזי לוז טחוניםלציפוי: כוס סוכר קערת מיםאופן ההכנה:1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וחלקה.2. מוסיפים ביצה אחת ומעבדים עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים את הקמח, המלח, הווניל ואגוזי הלוז ומעבדים עוד קצת, עד לקבלת בצק אחיד.3. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומגלגלים כל כדור לנחש באורך תבנית אפייה. מעבירים למקרר לייצוב לכמה שעות.4. מכינים את הציפוי: מפזרים את הסוכר על תבנית. מוציאים את הגלילים מהמקרר, מברישים אותם במעט מים ומגלגלים בסוכר כך שיעטוף אותם לחלוטין.5. פורסים לעיגולים בעובי חצי סמ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד להזהבה. עוגיות פקאן רכותהמצרכים: לעוגיות: 30 גרם סוכר (3 כפות) 200 גרם חמאה קרה 10 גרם אבקת סוכר (כף) 10 גרם פקאן, טחונים במיקסר למשחה (אפשר לוותר) 2 חלמונים 450 גרם קמח (3 כוסות ועוד 3 כפות) 1 כפית קינמון 150 גרם פקאן קלוי, גרוס לחתיכות גדולותלציפוי: אבקת סוכראופן ההכנה:1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, החמאה ואבקת הסוכר למשחה חלקה ללא גושים.2. מוסיפים את משחת הפקאן ומעבדים למשחה חלקה מאוד, ללא גושים.3. מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול את החלמון, ולאחר מכן את הקמח, הקינמון והפקאן הגרוס. מעבדים מעט רק עד שנוצר בצק פירורי.4. משטחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה (נעזרים במערוך כדי שהשכבה תהיה אחידה) ומעבירים למקפיא לשעתיים.5. מחממים תנור ל-160 מעלות. מוציאים את הבצק מההקפאה וחותכים לקוביות של 2X2 סמ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-15 דקות להזהבה קלה.6. מיד בצאתן מהתנור מגלגלים את העוגיות באבקת סוכר. מחכים להתקררות מוחלטת בטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסה אטומה.>> עוגת דבש ותפוחים חגיגית שתוציא אתכם המלכים של ארוחת ראש השנה>> מתכונים לראש השנהמתכוני עוף לראש השנהמתכוני ראש השנה לילדיםמתכונים דיאטטיים לראש השנהמתכונים של מיקי שמו לראש השנהמתכונים של מנות ראשונות ותוספות לראש השנהמתכוני דגים לראש השנהמתכוני קינוחים לראש השנהמתכונים: קינוחים פרווהמתכונים: עוגות של קרין גורן ומיקי שמומתכונים של אבי לוי לראש השנהמתכונים של אביב משה לראש השנהמתכונים לארוחת חג זולהמתכוני עדות לראש השנהמתכונים טבעוניים לראש השנהארוחת חג שכל אחד יכול להכיןמתכונים לעוגות דבש