קראמבל תפוח בדבש
כשאין לנו כוח להשקיע ואנחנו בכל זאת רוצים להרשים - קראמבל הוא תמיד התשובה. בדרך כלל אנחנו מכינים אותו עם תפוחים וקינמון, ולכבוד ראש השנה הוחלט להוסיף לו גם דבש. ואתם יודעים מה? אנחנו חושבים שאנחנו הולכים להשאיר את זה ככה.
שבקייה
יודעים מה ההפך של לא להשקיע? שבקייה כמובן. אז לא, אנחנו לא מתכוונים לטגן עוגיות מרוקאיות נוטפות דבש בחג הזה, אבל אנחנו בהחלט מעריכים - שלא לומר מעריצים - את מי שכן. רוצים להכין לנו? יש לנו מתכון מצוין בשבילכם, וכן, נשמח לבוא להתארח!
חיתוכיות פקאן ודבש
תסלחו לנו על משחק המילים הלא מתוחכם, אבל לחיתוכיות האלה צריך היה לקרוא חתיכיות מרוב שהן יפות ודורשות ביס. פקאן הוא ללא ספק מלך האגוזים, והוא משתלב הכי טוב בעולם עם דבש. קינוח קראנצ'י, חמאתי ודביק בקטע הכי טוב שיכול להיות. תרגישו חופשי לחתוך אותן לריבועים קטנים יותר, כי הן הולכות להתחסל בטיל.
עוגת דבש ותפוחים
עוגת תפוחים ודבש, שכולה זועקת ראש השנה. אבל חכו, יש גם טוויסט - טופינג של טופי קרמל. המתיקות של הדבש והקרמל מתאימה בול לחמיצות של תפוחי הגרנד סמית, ואם זה לא שכנע אתכם, אז היא גם פרווה.
>> למתכון: עוגת דבש ותפוחים חגיגית
עוגת שוקולד-דבש פרווה
סוף סוף שוקולד! רק מלהסתכל על העוגה הזאת אפשר לדמיין איזה טעם מופתי הולך להתפשט בחלל הפה. מדובר לכאורה בעוגת שוקולד בחושה פשוטה, אבל השילוב של השוקולד והדבש מקפיץ אותה גבוה גבוה, והציפוי מוסיף ללחות והרכות שלה קרמיות, שהופכת אותה לעוגה סופר חגיגית ומושקעת שתוציא אתכם אלופי החג.
>> למתכון: עוגת שוקולד דבש פרווה
ריז'יק
התרגום המילולי ל"ריזי'ק", העוגה הרוסית הקלאסית (שנראית כמו נפוליאון אבל היא לא), הוא ג'ינג'י, ואם תשאלו את ידידיכם הרוסים, תגלו שמדובר בעוגה פופולרית וחגיגית, שאם עוד לא הכרתם – זה לגמרי הזמן. הדבש נכנס כאן גם לבצק וגם למלית, ועוזר ליצור חגיגה בפה עם כל ביס. הולכים להתארח אצל משפחה או חברים השנה? תביאו אתכם את הג'ינג'ית הזאת ותזכו בתהילת עולם.
>> למתכון: ריז'יק – עוגת שכבות רוסית
נוגט דבש ביתי
ממתק פשוט בטעם של פעם יכול להיות מתנה אדירה לשנה החדשה - אז קבלו את המתכון החגיגי והקל למדי להכנה של ענבל לביא לריבועים אישיים של נוגט עם כל טוב. אם גם תארזו כל אחד באופן אישי, תקבלו שי פצצתי שאולי יש מתוקים ממנו אבל אין מתוק כמוהו.