קרקרים מושלמים של אבישג פאריבטח שמתם לב שכשאנחנו ממש מתלהבים ממשהו, אז אפשר לסמוך עלינו. ובהקשר הזה - כנראה שמעולם לא טעמנו טעימים וממכרים כמו הקרקרים האלה. ומה שהכי מוזר זה שהם ממש בריאים, עם שלל גרעינים וזרעים עתירי רכיבים תזונתיים. באמת פלא פלאים. בא לכם להתפרע? הגישו צלחת לאבנה עם שמן זית וזעתר ליד. וכמות כפולה של קרקרים כמובן.למתכון: קרקרים מושלמיםפילו פיצה ב-2 דקות הכנהזה נשנוש כיפי ממש, וכבר קרוב יותר לסגור ארוחת ערב לילדים. נשנושי פילו פיצה שעושים באמת בצ'יק שאין לתאר – מכווצ'צ'ים דף פילו, מניחים עליו קצת רוטב וגבינה מגוררת, ולתנור. קריספי, כיפי, בכלום עבודה. בטוחים שיחטפו מכם כמה עוד בדרך לסוכה.למתכון: פילו פיצה ב-2 דקות הכנהפופקורן משודרגכשפרסמנו את המתכון הזה, פופקורן בטעמים עוד לא היה דבר מוכר, בטח לא פופולרי כמו שהוא היום. למרבה השמחה החטיף הזה כבר מזמן אהוב בכל בית, וכן, אפשר לרכוש אותו בסופר. אבל רק תדמיינו כמה כיף זה להגיש ערימה עצומה של פופקורן, כשהוא חם מהסיר, מלא בתוספות שאתם הכי אוהבים. יש פה כמה אפשרויות לטעמים, מתוקים ומלוחים, מתובלים יותר או פחות. אתם רק צריכים לבחור מה הכי מתחשק ותוך באמת דקות ספורות יש לכם אחלה חטיף לפנק איתו את האורחים.למתכונים: פופקורן משודרגבית לזיתהנה עוד מתכון קלי קלות של רון יוחננוף, כל כך פשוט שאפשר לתת לילדים להכין אותו לבד בתור הפעלה. מדובר בבצק יוגורט שמכינים ברגע, מכדררים לכדורים ומטמינים זית אחד בכל כדור. יוצא חטיף ביס טעים, פשוט וכיף לזלילה שגם לא משאיר פירורים.למתכון: בית לזית מ-3 מרכיבים בלבדאצבעות חמאה ושוקולד צ'יפסתראו איזו קומבינה מהממת קרן אגם הכינה: עוגיות חמאה ושוקולד צ'יפס מבלי ללכלך את האצבעות. מכינים בצק, משטחים אותו למלבן בתבנית האפייה, חורצים ומשגרים לתנור. לא רק שאלה העוגיות הכי מהירות להכנה, מקבלים חמאתית וטעימה שמגדירה מחדש את המושג פינגר פוד.למתכון: אצבעות חמאה ושוקולד צ'יפסעוגת קוקוס בחושה פרווהאנחנו לא רוצים להתחיל להיכנס לענייני אפייה כשאנחנו מארחים בסוכה, אבל העוגה הזו היא באמת תקתוק רציני. יש פה סולת, וקוקוס, ומיץ תפוזים, אז אתם בטח מתארים לעצמכם כמה היא רכה ומענגת ליד כוס תה, והבונוס הוא שיוצאת תבנית גדולה ממש שתספיק לכל האושפיזין.למתכון: עוגת קוקוס בחושהעד חצות ביתיאנחנו לא חושבים שיש מי שלא אוהב עד חצות. העוגייה-חטיף-ממתק הוותיק כבר יצא באינספור גרסאות, אבל זו הביתית היא כנראה הכי שווה. מדובר בעוד קומבינה אלופה לאירוח בצ'יק – ממיסים שוקולד (איזה שרוצים), מניחים עליו ביסקוויטים, מצננים ומחסלים.למתכון: עד חצות ביתימארחים? מתארחים? ספרו לנו בתגובות מה הכנתם