איפה פגשנו אותה לראשונה :עונה 8
סיימה במקום: רביעי
מתרגשת? איך זה לחזור למאסטר שף?
"מאוד. בהתחלה זה היה קצת קשה לקחת את ההחלטה הזאת, אבל עכשיו כשאנחנו פה אני ממש מתרגשת בקטע חיובי".
ספרי קצת על הימים שעברת אחרי התוכנית.
"היה מדהים, קיבלתי מלא אהבה וראיתי את עצמי. בהתחלה זה היה לא קל לראות איך אני מדברת ומתנהגת ,אבל דווקא במקומות שהייתי הכי אותנטית, לראות כל כך הרבה אנשים מתחברים אלייך זה מחמם את הלב. הלוואי שהחוויה הזאת תקרה שוב".
מה קורה איתך מאז? איפה את היום?
"אחרי התוכנית פתחתי את המסעדה הראשונה שלי 'סר עבדול' וממש לקראת סוף הקורונה עזבתי וסגרו. כל העולם הזה די נכחד, אז התחלתי לעשות אירועים פרטיים. אירחו אותי במסעדה בלוס אנג'לס, בישלתי לסנאטור של ארה''ב וגם לשגריר. לפני ארבעה חודשים פתחתי את המסעדה החדשה שלי: 'קונטנטו'".
פתחת שתי מסעדות, את מרגישה שההשתתפות בתוכנית דחפה אותך לזה?
"חד משמעית. כשסיימתי את התוכנית לא האמנתי שתהיה לי מסעדה יום אחד, היה לי אז מותג של בגדי ים. לא חשבתי שיציעו לי ואני אתמכר לעולם הזה ואשאב לשם. היום נורא קשה לי לחשוב על משהו אחר, למרות שאי אפשר לדעת מה יהיה".
הייתה התלבטות אם לחזור לתחרות או לא?
"מאוד. בהתחלה כשההצעה עלתה על השולחן עניתי בתוקף שלא. היה איזה שהוא פחד שיש לי יותר מה להפסיד היום, ואז אמרתי שאם אהיה אותנטית ואגיד מה שאני מרגישה בלי התנשאות, יגיעו דברים מהממים וחוויה חדשה".
יש מתמודדים שהתחרו איתך בעונה השמינית, איך זה לפגוש אותם שוב?
"הכי כיף בעולם. אני פשוט אוהבת אותם ואנחנו בתחרות מול עצמנו".
מה תעשי שונה הפעם בהתמודדות?
"יותר ממוקדת, פחות ילדותית ממה שהייתי אז. גם אם יש משימה שתערער את עולמי".
יש מתמודד או מתמודדת שאת מתחברת אליהם או לבישול שלהם במיוחד?
"פרח שהייתה איתי בעונה. אנחנו כל כך שונות ביד שלנו, אבל כשטעמתי את המטבח שלה נפלתי. זה שובה אותי".
הדעה של מי מהשופטים הכי חשובה לך?
"אם דיברנו על דיוק, הבנתי שאני לא שפית אלא מסעדנית. אם יש מישהי שהיא מסעדנית שאני מעריצה זו רותי, שמבחינתי מזהה ורואה הכל. למדתי ממנה מלא על הדרך שלה".
את מגיעה כדי לזכות הפעם?
"בטח. בפעם שעברה לא האמנתי שאגיע לאן שהגעתי. הפעם אני לא באה בשביל זה, אבל אם זה יקרה זה יהיה הדובדבן שבקצפת".