22 שנים לאחר שכיבה חיים כהן את האור בפעם האחרונה במסעדת קרן המיתולוגית, יפתח השף את שעריה מחדש למשך יומיים, בתאריכים ה-11-12 לנובמבר, לשני ערבי טעימות חד פעמיים. במסגרת הפתיחה המחודשת יוגשו בתפריט מנות אהובות מהמסעדה לצד פרשנויות עכשוויות של יפו תל אביב, מוסד נוסף של כהן (ששופט במאסטר שף בימים אלו. הערב, אחרי החדשות, קשת 12) שיחגוג 14 שנה במסגרת האירועים הללו.בין המנות שיוגשו נמצאת המניפה האייקונית של מסעדת קרן, פואה גרה כבוש במלח עם בריוש וריבת שרי תמר, קרפצ'יו לוקוס בפרנו ושמן זית, בורקס סרטנים כחולים, ומנות אהובות נוספות. כהן כתב בסטורי לקראת הפתיחה: היופי בנוסטלגיה הוא שאנחנו זוכרים ממנה רק את הדברים הטובים, והערב של קרן יהיה מלא בדברים טובים.היומיים הייחודיים בנויים כארוחת טעימות, שמספר המקומות אליה מוגבל. המחיר הוא 600 שח לסועד, וניתן להגיע בהזמנה מראש בלבד לאור הגבלת המקומות. הסכום כולל גם משקה פתיחה והפתעות נוספות, וכמובן הרבה כבוד לאחד המוסדות הקולינרי שטבעו את החותמת הייחודית של כהן במטבח הישראלי. כזכור, המסעדה פעלה בין השנים 1985-2003 והייתה בין הבודדות בארץ שהגישה מטבח ישראלי ברמת שף. קרן מיצבה את כהן כאייקון קולינרי, וברשימת הטבחים נמצאים שפים שנחשבים פורצי דרך ומובילים את המטבח הישראלי כיום - כמו עזרא קדם, ירון קסטנבאום ואיילת לטוביץ'.חגיגות 14 ליפו תל אביב במחווה למסעדת קרן , יגאל אלון 98, תל אביב. נפתחת להרצה ב-11-12.11.25.