אחרי שהאודישן שלו למאסטר שף הצליח לעורר סערה בשולחן השופטים וגם ברשתות החברתיות, רון שירזי הפגין יכולות ופתח פופ אפ טאקוס משלו. כשנעמד מול השופטים והגדיר את עצמו כיוצר תוכן קולינרי, מתמודד התוכנית קיבל ביקורת קשה מהצד של רותי ברודו ואייל שני, אך זכה גם לרוח גבית מהשף ישראל אהרוני, שדווקא תמך ועודד את גישת הדור הצעיר והקדמה. אתמול בערב (רביעי), שירזי יצא מהטיקטוק ישר אל המטבח כדי לבשל ללקוחות של בר חדש בשם חניון.בתור מי שזכה לאחד ממבחני הכניסה הסוערים (פרק אודישנים חדש בראשון, אחרי החדשות, קשת 12), שירזי לא נשאר חייב וגם הגיב לשופטים בריאיון משלו. אחרי שברודו אמרה משפטים כמו: אני אנטי לכל הדור הזה, מרחמת עליהם, בסוף תאכלו אוכל מהאינסטגרם, כוכב הרשת יצא אל החיים האמיתיים והחליט לבשל לעוקבים שלו טאקוס מעשה ידיו.החיבור התחיל כשבעל המקום החדש הביע בפני שירזי רצון לעשות אירוע מיוחד בבר. כך עלה הרעיון של פופ אפ עם בישולים מעשה ידיו של הבשלן הצעיר, שהרכיב תפריט קונספט מיוחד לאירוע: החל מביריה טאקו, עם אונטריב מפורק שספוג בצ'ילי חריף מתובל ומלא שומן בקר, בצל לבן קצוץ, כוסברה וליים. עד טאקו צמחוני עם שיפוד של מיקס פטריות יער צלויות, איולי בצל ירוק, חלפיניו מוחמץ, כוסברה וליים.בתפריט של האירוע כיכבו גם כל מיני סוגי קוקטיילים ששירזי יצר יחד עם צוות המקום. המטרה הייתה בעיקר לעשות כיף. הזדמנות לפגוש את הקהל, לתת להם לטעום אוכל ולא רק לראות אותו, כמו שרותי ואייל חוששים. בנוסף גם קצת להראות שלמרות שאני יוצר תוכן, כן יש לי ידע בבישול. הקהל היה מיקס של עוקבים, חברים ולקוחות קבועים. היה ערב מדהים עם מוזיקה חיה, אלכוהול ומלא שמח, שיתף המתמודד ולא חסך עקיצה לשופטים.