המנה של אבי לוי: גלילות אנטריקוט במילוי צנוברים ופיסטוקיםמנה נהדרת המוגשת לצד כרוב לבן עם בצל מטוגן ביתי. מעדן מלכים ולא מסובך בכללהמנה של ליאור דה ברושי: סטייק אנד אגמנה פשוטה ביסודה, הטיפ החשוב ביותר הינו איכות המרכיבים לצד טיפול מינימאלי בהם. בנוסף רצוי מאוד להכין את המנה ממש בסמוך לאכילההמנה של לירון אדמוביץ: פילה דג ברוטב איטלקימנה נהדרת, מהירה להכנה, שטעמיה ביחס הפוך לקלות הכנתההמנה של אליהב שאשון: כדורי לוקוס וזיתים במעטפת בצקמתכון לדג לוקוס נפלא ועשיר בטעמים המוגש לצד מתבליי חריימה ושמנת זעפרןהמנה של זהבה בן נעים: חציל ממולא במולארד וסטייל עגלמנה יצירתית וצבעונית שתקפיץ לכם את בלוטות הטעם ותעשה לכם מסאז' בחךהמנה של משה ששון: פול אורגינללפעמים כל מה שצריך זה מוצרים טריים ואת דרך השילוב הייחודית ביניהם. בואו לגלות איך פותרים את הרעב בניגובהמנה של קרן חדד: צלעות טלה על מחית עשבי תיבולמי אמר שמנה בשרית צריכה להיות כבדה. תכירו את הצלעות של קרן, מנה קייצית ומרעננת אפילו שהיא בשריתהמנה של זוהר ארנון: ביצים ממולאות בתוספת לחם לא ליש וחמאהחברים אל תפחדו מהעבודה הקשה כי התמורה היא ענקית! בואו להתענג על מנה מרגשת וייחודית שפשוט תימס לכם בפההמנה של דני שמש: מרק דגיםמרק דגים עם ניחוח של ים ואווירה של יורדי סירה, הניחוח כבר ימשוך למטבח שלכם את כל השכונהמאסטר שף 2, חמישי בשעה 21:00רוצים לדעת מה פרידה הכט חושבת? היכנסו לטור של פרידה וחגית