לביבות פירה ומוצרלההן מאירלנד במקור, ונאכלות כמו לחמניות. ולנו יש הרגשה שאם נגיש אותן עם איזו גבינת שמנת וכמה מטבלים ליד, הילדים פשוט יעופו. אפשר להכין את הבלילה כמה שעות לפני הטיגון, אפשר להכין מהן לביבת ענק אחת משפחתית, מה שאי אפשר זה להפסיק לאכול.למתכון: לביבות פירה ומוצרלהפנקייק לוטוסאולי נתקלתם בפנקייקים שאחד הרטבים ששופכים עליהם הוא ממרח לוטוס, אבל פה מחכה לכם משהו אחר: מכינים בלילת פנקייקס קלאסית, ופשוט טובלים בה עוגיית לוטוס ומטגנים. העוגייה מקבלת מרקם נימוח כמו של עוגה עסיסית, ויהיה הכי כיף לבקש מהילדים לנחש מה מסתתר בפנים.למתכון: פנקייק לוטוסמאפה פילו וגבינות במחבתלקח זמן עד שנרגענו מהמתכון הזה. הקונספט של לאפות את הפילו במחבת, ממש כמו חביתה, הפיל לנו את הלסת. ואיך לא? המאפה הזה יוצא פריך מבחוץ, מלא בשכבת גבינות יפה מבפנים, ואיך לתאר כמה קל להכין אותו.למתכון: מאפה פילו וגבינות במחבתפרנץ' טוסט של אהרוניהמאסטר שף מכין מדי שבת ארוחת פרנץ' טוסט מפנקת לנכדו יולי, ומה שטוב לנכד של אהרוני בטוח טוב גם לנו. בשביל אהרוני, ארוחת בוקר של שבת כוללת פרנץ' טוסט ויוגורט עם כמה שיותר פירות וסירופ מייפל, כך שתוכלו בהחלט להגיד שהגשתם הבוקר לילדים ארוחה בריאה, לא רק מפנקת.למתכון: פרנץ' טוסט של אהרונימאפה תירס ובצק עלים הפוךאנחנו לא מכירים ילדים שלא אוהבים תירס, ופה, במקום סתם לדחוף אותם למאפינס, הם מונחים אחר כבוד מתחת לחתיכת בצק עלים, ושכבה של חמאה וגבינה מגוררת משמשת חוצץ בינו לבינם. המתכון הזה נולד מערבוב של טרנדים, ואנחנו בטוחים שהוא ייגמר בצלחת ריקה לחלוטין.למתכון: מאפה תירס ובצק עלים הפוךחג שמח!