פשטידת תירסגבינות בסיסיות - קוטג', צהובה, פטה - ביצים, קמח וקופסת שימורים של תירס. זה כל מה שצריך בשביל הפשטידה הזאת. האתגר האמיתי הוא לגייס די כוח רצון בשביל להפסיק ליישר אותה אבל זה כבר לא עניין שלנו.>> למתכון: פשטידת תירסלחם קוטג'הטרנד האחרון בעולם הלחמים ללא גלוטן וללא פחמימות, שתכלס נהדר גם לאוכלי גלוטן ופחמימות: מעין לאפה גדולה שעשויה כולה מקוטג', ביצים ותבלינים. ומה בפנים? מה שבא. אנחנו תמיד בעד גבינה צהובה, חסה, עגבנייה ואולי גם איזו פרוסה יפה של אבוקדו, אם מצאתם אחד טוב.>> למתכון: לחם קוטג'לחמניות גבינה ושמן זיתמעין גרסה של בואיקוס, אבל עם חמאה במקום שמן זית, ואפויים בתבניות מאפינס. תראו את המגש הזה ותגידו אם לא הייתם חותמים על ארוחת ערב בדיוק כזאת.>> למתכון: לחמניות גבינה ושמן זיתנאצ'וס ביתייםכל עצלן מדופלם מחזיק בבית טורטיות, מצרך חובה לארוחת ערב, צהריים או בוקר מאולתרת, הן ללא ספק הצילו אותנו כמה פעמים. במקרה הזה מכינים משהו בין ארוחת ערב לגיטימית לנשנוש מעולה, אבל זה לא מקום לבררנים.>> למתכון: נאצ'וס ביתייםמאפינס צ'דרמופת של בריאות אין כאן, אבל ארוחת ערב כיפית שבכיפיות, שדורשת כמעט אפס הכנה - זה דווקא יש. מגישים עם כמה פרוסות מלפפון ליד, אפשר איזו עגבניית שרי או שתיים, ונשארים שבעים ושמחים לשארית הערב.למתכון: מאפינס צ'דרפריטטהכשיוגב ירוס מכין פריטטה, תהיו בטוחים שהיא תיראה כל כך טוב, וממש לא חביתה משודרגת, אבל החדשות הטובות הן שזאת עדיין עבודה קלה ויש מקום לאלתור עם הרכיבים - אם חסר משוה - לא נורא, ואפשר להשתמש באיזו גבינה שיש.>> למתכון: פריטטה זריזה ומנצחתשקשוקה בקןהמצאה של רון יוחננוב לארוחת ערב פשוטה וקלה במינימום מאמץ אבל הנאה כאילו הכנתם מינימום מנת מישלן.>> למתכון: שקשוקה בקןעוף באריסהגרסה מקוצרת של ג'יימי אוליבר למנת עוף עסיסית טעימה, ומכינים אותה בחמישה מרכיבים, שזה כמו מוזיקה לאוזניים של עצלן רעב. אנחנו באריסה מתוקה, אבל אם אתם מעדיפים חריפה - לכו על זה.>> למתכון: עוף באריסה ופלפליםפסטה מהירה וסופר טעימהיש אנשים שבשבילם אנשובי זה שם קוד לאוכל של מבוגרים, כזה שאפשר לפסול בגללו מנה בלי להתבלבל בכלל. בשבילנו אנשובי הוא המרכיב הפלאי שמתמוסס לתוך הרוטב בלי להשאיר סימן, ונותן לו עוצמה אומאמית משוגעת שאף אחד לא יודע לזהות מה מקורה. תחליטו אתם באיזה צד אתם מעדיפים להיות.למתכון: פסטה מהירה וסופר טעימהחזה עוף בחרדל, דבש וצ'יליחרדל, דבש וצ'ילי הוא סוג של שילוש קדוש, שעובד מעולה עם חזה עוף אבל עם עוד לא מעט חומרי גלם. ואם מדובר במתכון של בני סיידא (ומדובר במתכון של בני סיידא) - אפשר להיות סמוכים ובטוחים שהוא יהיה פשוט אבל גם טעים בטירוף. נו מה.למתכון: חזה עוף בחרדל, דבש וצ'יליפיצה טורטייה, אבל שווהמכירים את אלה שמורחים רסק עגבניות על טורטייה, מניחים פרוסה וחצי של גבינה צהובה וכמה טבעות של זיתים וטוענים בגאווה שהכינו פיצה לילדים? אז לא, זה לא אנחנו. אנחנו הפכנו את הרסק לרוטב אמיתי בעזרת כמה שדרוגים פצפונים, פיזרנו עליו טבעות דקות של בצל סגול וכמה עלי תרד טריים וקינחנו עם מוצרלה טרייה ופטה עיזים. וכמה זמן זה לקח לנו? אותו הדבר כמו לאלה עם הזיתים.למתכון: פיצה טורטייהפסטה בפירורי לחםעוד פסטה, והפעם אפילו יותר פשוטה מזאת מלמעלה, עם האנשובי. הרוטב של הפסטה הזאת מורכב אך ורק משמן זית, שום, עלי תימין ופירורי לחם, ואלוהים אדירים כמה שהוא טעים.למתכון: פסטה בפירורי לחםפשטידות תירס אישיות5 דקות הכנה ועוד 25 בתנור, והופ - ארוחת הערב שלכם מוכנה. והכיף הגדול הוא שעד שלב הכניסה לתנור - הילדים יכולים לעשות את הכל לבד.למתכון: פשטידות תירס אישיותפיתה ללא גלוטן במיקרובמקור המתכון הזה מיועד לנמנעים מגלוטן, איש איש וסיבותיו. במציאות אין שום סיבה שלא כולנו נתקתק את המנה הזאת, שיש בה רק טחינה, ביצה, אבקת אפייה ותבלינים, ונגלה שפיתה יכולה להיות מושג הרבה יותר רחב ממה שחשבנו.למתכון: פיתה ללא גלוטן במיקרושווארמה פרגיותעוד אחד של בני סיידא. אנחנו מודים שבעוונותינו אנחנו מכינים את השווארמה הזאת עם תבלין מוכן לשווארמה, ולא עם שלל התבלינים שבמתכון המקורי, אבל כך או כך - מדובר בחתיכת שווארמה טעימה! ואנחנו הכי מדברים מניסיון.למתכון: שווארמה פרגיותעלי לזניה שבורים ברוטב טונהסוג שלישי ואחרון של פסטה, אבל הפעם מחליפים אותה עלי לזניה שבורים, מאלה שכנראה יש לכם במזווה מאז שפעם חשבתם להכין לזניה ומאז תאריך התפוגה שלהם הולך ומתקרב. אז כן, אפשר להשתמש בהם פשוט כפסטה, זה טעים ויש בזה קטע, ואם אתם מחפשים עוד רוטב זריז - תציצו ברוטב הטונה הזה שבפנים.למתכון: עלי לזניה שבורים ברוטב טונה