קסדייה פיצההקסדייה המקסיקנית היא אחת ממנות הטורטייה הראשונות שאומצו בארץ, ולא במקרה: מדובר בגרסה טיפ טיפה יותר מתוחכמת של טוסט, וטוסטים אנחנו אוהבים ללא הבדל דת, גזע ומוצא. כאן במילוי בסגנון פיצה.קסדייה פיצהקסדייה בטטה וגבינותלמי שמילוי הפיצה מרגיש לו ילדותי מדי (כאילו שזה דבר רע), הנה גרסה מעט רצינית יותר עם פירה בטטות מתובל, פטה וגבינה צהובה.קסדייה בטטה וגבינותפיצה טורטייהבשביל להפוך טורטייה לפיצה מספיק למרוח עליה רסק עגבניות, או אפילו קטשופ או רוטב מוכן, לפזר גבינה ולשלוח לתנור שחומם ל-170 מעלות ל-10 דקות או פחות. במתכון הזה מחכה לכם גם הצעה לרוטב עגבניות ביתי מהיר. אבל כמו שתראו מיד - פיצות מטורטייה הן עולם ומלואו של אפשרויות.פיצה טורטייהפיצה טורטייה עם בצל ותרדאת הפיצה הספציפית הזו פינקנו בטבעות של בצל, בייבי מוצרלה טרייה, פטה עיזים וחופן של עלי תרד. יצא פצצה.פיצה טורטייה עם בצל ותרדפיצה טורטייה מגולגלתוכאן מכינים תבנית שלמה שמורכבת משמונה פיצות טורטיות מגולגלות, שבכל אחת רוטב עגבניות וגבינה אבל גם בצל, פלפלים ופטריות.פיצה טורטייה מגולגלתפשטידת טורטייה ב-10 דקותוזה טרנד ממש של הזמן האחרון, שמבחינתנו ראוי להישאר בסביבה גם אחרי שאבק הטיקטוק ישכך. כאן הטורטיות הן הבסיס למשהו דמוי פשטידה, שמתקתקים מביצים, קוטג', גבינה מגוררת ותוספות. טעים טעים.פשטידת טורטייה ב-10 דקותמשה בתיבה טורטייהאם חשבתם שמשה בתיבה זו מנה לעצלנים, חכו שתראו את גרסת הטורטייה. בשביל בכל זאת לא להיחשב לבטלנים גמורים תקתקנו איולי פסטו למרוח בפנים.משה בתיבה טורטייהרול טורטייה, חביתה וירקותמכיוון שאנחנו מודעים לזה שאי אפשר לחיות רק על גבינה מגוררת או נקניקיות, דאגנו גם למתכון מהצד היותר מזין של הסקאלה. כאן הטורטייה חובקת בתוכה חביתה, גבינת שמנת וירקות, לארוחת ערב שפויה מהירה וטעימה.רול טורטייה, חביתה וירקותחביתה קריספית בטורטייהבארץ המנה הזאת זכתה לשם חביטורטי, ואפשר להכין אותה רק עם ביצים וזעתר, למשל, או בגרסה מושחתת יותר, כמו זאת שלהלן, עם גבינה צהובה, זיתים ומה שמתחשק.חביתה קריספית בטורטייהסמבוסק טורטייהכאן אנחנו שוב דורכים בעולמות הפיצה, אבל אתם מוזמנים להכין לחתיכים האלה איזה מילוי שתרצו. סלט חתוך גס, זיתים טובים, ואתם מסודרים.סמבוסק טורטייהטורטייה חזה עוףטורטייה (במקרה הזה מקמח מלא) עם חזה עוף צרוב ברוטב סויה ודבש, רצועות מלפפון, פלפל אדום וקצת ג'ינג'ר. ארוחה מושלמת, מזינה וקלילה.טורטייה חזה עוףחזה עוף בטורטייה אליפותועוד טורטייה עם חזה עוף, אבל הפעם בצורת תבשיל של ממש. המהדרין יסיימו את ההכנה בצלייה של הטורטייה הממולאת עוד שתי דקות בטוסטר במחבת פסים, ויודו לה' כי טוב.חזה עוף בטורטייה אליפותטורטיות ממולאות בשראנחנו יודעים שזה לא 100 אחוז הוגן, אבל הרשינו לעצמנו להגניב לתוך הרשימה הזאת גם טורטייה אחת שמכינים לבד מאפס (קמח, מים, מלח ושמן זית, זה כל מה שצריך). הכנתם? עכשיו תמלאו אותה בבשר טחון מטוגן ומתובל היטב, צפו כמו שניצל והכניסו לתנור. נשבעים לכם שזה משתלם, אבל אם אתם בכל זאת מתעקשים להשתמש בטורטיות קנויות - נתמודד גם עם זה.טורטיות ממולאות בשרקערות טורטייהכאן מילאנו אותן בסלט משוויה, אבל אפשר למלא את קערות הטורטייה החמודות האלה בכל מילוי שרוצים. איך יוצרים את הקערה? פשוט מכניסים טורטייה לתבנית מאפינס ואופים כמה דקות.קערות טורטייהקונוס טוסט טורטייהמחלקים את הטורטייה לארבע, בוחרים תוספת לכל רבע ונהנים מטוסט של החיים.קונוס טוסט טורטייהחטיף טורטייה אפויוזה מה שקורה כשמתיזים שמן זית על טורטיות, מתבלים ושולחים לתנור. קרקרים ביתיים!חטיף טורטייה אפוינאצ'וס ביתייםוהנה גרסה עם פרמזן. בקיצור, נאצ'וס.נאצ'וס ביתייםשוקופאי טורטייהולקינוח, משהו נוסטלגי מתוק - גרסת שוקופאי שמכינים בבית על בסיס טורטיות, במילוי של קוביות שוקולד (המלצה שלנו: גם רגיל וגם לבן. וואו). מקפלים, מצפים בביצה ופירורי לחם ומטגנים כמו שניצל. אבל אלוהים, איזה שניצל!שוקופאי טורטייהבתיאבון!