קציצות
עוף טחון, קינואה ובגזרת הירקות: גזר, בטטה, בצל וכוסברה קצוצה. אלה המרכיבים הטעימים של העגלגלות היפות והבריאות האלה, שאופים בתנור כעשרים דקות. קוצצים סלט קטן, מערבבים טחינה - וסגרתם יופי של ארוחת ערב.
>> למתכון: קציצות עוף אפויות עם קינואה וירקות
פיצה במחבת
יש נטייה מסוימת להיבהל מקיצורי דרך או ממתכונים שקצת סוטים מהדרך המסורתית להכין מאכלים מסוימים אוהבים, אבל אם יש משהו שאנחנו אוהבים - זה לנסות את הטריקים האלה בעצמנו - ורק אז להחליט אם לאמץ את הדרך. פה חן מזרחי גילתה לנו אחלה דרך להכין פיצה בלי אבן אפייה מיוחדת: מתפיחים קצת את הבצק בתוך תנור סגור (בלי להפעיל אותו), מכינים את כל מה שצריך, ואחר כך אופים רק לכמה דקות - עד שהגבינה מבעבעת ומוכנה לזלילה זהירה.
אצבעות תירס
מתכון של יוסי שטרית שלוקח את מנת שניצלוני התירס האהובים שכולנו מכירים, ומעלה אותו בכמה דרגות למנה של מבוגרים: פולנטה, תירס, פרמזן ופירורי לחם, ולמשקיענים באמת יש גם מתכון לאיולי פצצתי לטבול בו את המקלות הפריכים. אל תוותרו עליו.