לביבות פירה ומוצרלההלביבות האלה, חשוב לנו להזהיר, מתנשנשות מעצמן (אגב, בכל עונות השנה) - אז עדיף לא להשאיר אותן ללא השגחה אפילו לרגע קט. שילוב קסום בין תפוחי אדמה לגבינת מוצרלה, שגורם לנו לחשוב שאולי זה היה מלאכותי להפריד ביניהם מלכחילה.מתכון: לביבות פירה ומוצרלהלבבות אטישוק ממולאיםהארטישוקים כבר מצוינים לכל המשקיענים שמוכנים למלאכת קילוף ארטישוק ידנית. בין אם תקלפו בעצמכם או תסתפקו בלבבות ארטישוק מוכנים לשימוש, מדובר בסיר מכשף ביופיו של שף רפי כהן של ארטישוקים במילוי קציצות עוף והרבה ירוקים טובים.מתכון: לבבות ארטישוק ממולאים בעוףפשטידת פסטה ופטריותלמתכונים של בני סיידא יש כוח מיוחד עלינו; הם ישר גורמים לנו להרגיש שהגענו הביתה, לארוחה הביתית שהיא באופן פלאי בדיוק מה שהיינו צריכים. בפשטידה הספציפית הזאת יש את כל מה שצריך בשביל לחמם אותנו מבפנים - שזה בגדול פסטה, גבינות, חמאה (אך גם מעט שמן זית) ושמנת מתוקה, וגם פטריות, כדי שאפשר יהיה לטעון שמדובר בסוג של מנת ירק.מתכון: פשטידת פסטה ופטריותשבלולי שום וגבינותכמו המתכון הקודם, גם כאן יש בצק וגבינות, ושלא כמוהו כאן מדובר במנה שמתקתקים בדקות, למי שלא בעניין של דחיית סיפוקים. ספק ארוחה ספק נשנוש, מה שלא בספק הוא הריח שיתפשט לכם בבית, שיגרום לכם לרצות לקפוץ ראש לתוך התנור.מתכון: שבלולי שום וגבינותסינייה אורז וירקותמתכון של לייזה פאנלים שמתחיל בבישול של אורז (בסמטי מלא), ממשיך בצלייה של ירקות בתנור (שומר, כרובית, עגבניות), ואחרי שמסדרים יפה את הירקות הצלויים על האורז המוכן - מסתיים בכיסוי של רוטב על בסיס טחינה ועוד 10 דקות בתנור. לא הסינייה הקלאסי, בהחלט הסינייה שנרצה לאכול הערב.מתכון: סינייה אורז וירקותמאפה פסטה-פיצהגם פסטה, גם פיצה, גם גשם ניתך על החלון? נשמע לנו כמו ערב כלבבנו.מתכון: מאפה פסטה-פיצהפסטה אלפרדו כרוביתפסטה קרמית טעימה טעימה, עם רוטב שעשוי לא משמנת מתוקה, כפי שהיה אפשר לצפות, אלא דווקא מכרובית מבושלת וחמאה. גם רוטב קרמי עשיר, גם כרובית, גם פחמימה? - זאת בעינינו חגיגה אמיתית של חורף.מתכון: פסטה אלפרדו כרוביתפרעצל פיצהפרעצל ביתי הוא אושר גדול (אגב, זה ממש לא מסובך, והתוצאות יוצאות קרוב מאוד לאלה של פרעצלים קנויים!), פרעצל עם מלית של עגבניות וגבינה זה כבר משהו שכותבים עליו שירים.מתכון: פרעצל פיצהפשטידת גבינות פריכהיש עולם שלם של פשטידות שמבוססות על עלי פילו, אבל לא כאלה שעורמים יפה יפה זה על זה אלא בדיוק הפוך - עלי פילו שמקמטים (כמה שיותר מרושל יותר טוב) וזורקים לתבנית. על הבלגן שבתבנית שופכים תערובת של ביצים, שמנת מתוקה וגבינת פטה, ומקבלים פשטידה שהקראנץ' שלה נשמע למרחקים.מתכון: פשטידת גבינות פריכהקדירת בשר וכרוביתמתכון שדורש יותר זמן מהאחרים וגם קצת יותר חגיגי. במקור שלו הוא מתכון לפסח ויכול להתאים גם לארוחות שבת, כך שאם אתם במצברוח להשקעה - הוא מושלם: כרובית ובשר נמסים שהופכים רכים רכים ונמסים בפה. אגב, במקרה של הסיר הזה דווקא אי אפשר להשתמש במוצר קפוא ומשתמשים בכרובית טרייה בלבד.מתכון: קדירת בשר וכרוביתגאלט גבינות ופסטוואם כבר מראה כפרי מעט מרושל, אז גאלט. כל כך קל להכנה, ממש לא חייבים להיות מדופלמים (וגם אפשר להשתמש בבצק פריך מוכן לשימוש אם מתעצלים במיוחד).מתכון: גאלט פסטו, זוקיני וקשקבלפולנטה של חורףמעין דייסה של קמח תירס, שזוללים עם פרמזן ויוגורט עיזים. אם יש שאריות - הן ישמחו להתנשנש מחר בצורת מקלות, קרים או מחוממים.מתכון: פולנטה של חורףירקות שורשקדירה חורפית של אהרוני עם כל ירקות השורש הכי טעימים, קצת פטריות וערמונים ותיבול עשיר. גם צבעוני וגם מתאים לעכשיו כמו כפפה ליד קרה.מתכון: קדירת ירקות שורש של אהרוניקרטושקסואחרונים חביבים, התפודים הלוהטים הללו שיש לאפות על מצע נדיב של מלח גס, לפרוס בזהירות מהאדים ואז לפוצץ בכל טוב.מתכון: קרטושקס (ג'אקט פוטטו)בתיאבון!