שניצל כשר לפסחמכירים את הבתים שבהם איך שמגיע פסח השניצלים מקבלים טעם של קמח מצה? אז אצלנו זה לא קורה, כי אנחנו את פירורי הלחם לא מחליפים בקמח מצה אלא במשהו הרבה יותר מגניב, פריך וטעים, כפי שלמדנו מהבלוגרית מיס פטל. מזהים?מתכון: שניצל כשר לפסחעוף בלימון וג'ינג'רועוד חזה עוף אחד: לכל מי שמכור לעוף בלימון של המסעדות האסייתיות - קבלו גרסה שפויה ומעודנת שלו, עם הרבה פחות סוכר, ועוד גיוון מבורך בדמות ג'ינג'ר ועלי מרווה.מתכון: עוף בלימון וג'ינג'רסלט קינואה וכרובית צלויהמתכון אחרון צמחוני וקליל יותר, ועדיין טעים ומשביע וממלא את הבטן בשמחה. המתכון הזה, של רותם ליברזון, מציע שילוב של קינואה מבושלת (שהיא נכס גם קולינרי וגם תזונתי), כרובית צלויה וכמה ירקות חיים. את כל זה מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומקבלים אסופה של טעמים ומרקמים שעוזרת להתניע שבוע לא פשוט בכלל.מתכון: סלט קינואה וכרובית צלויהשבוע שקט.