עראייס פתוח בצ'יק צ'ק

פיתה עם בשר היא מנה שמגיעה בלא מעט גרסאות, ובזו של העראייס, נדחף לתוך חצי פיתה בשר טחון ומתובל, וביחד הם נצלים להם והופכים לעסיסיים במיוחד. פה יש גרסה הרבה הרבה יותר מהירה של עראייס פתוח שאפשר להכין בקלות על המחבת, וצריך לזכור שהיא תיעלם מהצלחת מהר מאוד.

למתכון: עראייס פתוח

עראייס פתוח עם כל התוספות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
עראייס פתוח שסוגר פינה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

עוף עם ירקות של אהרוני בסיר אחד

בלי טיגון, בלי בלגן, ובאמת בעשר דקות הכנה: רק מכניסים את כל המרכיבים לסיר שמתאים לתנור (אם תשתמשו בתבנית עמוקה, זה גם בסדר), מחכים שעה, ויושבים לסעוד. תצא מנה צלויה טעימה ומתקתקה שתשביע את כל הרעבים.

למתכון: עוף עם ירקות של אהרוני

פסטה פטה לימונית

והנה ארוחה אחת ללא בשר, כי גם כזאת צריך לפעמים, שעונה בדיוק על אותם הקריטריונים: מהירה מאוד להכנה וטעימה ממש. המתכון המקורי שהתחיל את טרנד הפסטה-פטה בתנור היה עם עגבניות, והפעם יש פה רוטב לימון-שום קרמי ונהדר שמכינים בקלי קלות

למתכון: פסטה פטה לימונית

פסטה פטה לימונית - מוכנה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
אנחנו מריחים את הלימוניות עד לפה. פסטה פטה לימונית|צילום: יעל קצב, mako אוכל

שיהיה שבוע טוב!