מהפוכה עוף ופתיתים בראס אל חנות
לא נשקר לכם: למקלובה הזאת של עומר מילר יש זמן הכנה מכובד, אז בהחלט צריך להיערך לקראתה. אבל, וזה אבל גדול – את רוב הפעילות התנור שלכם עושה. אתם אחראים על קיצוץ, טיגון, תיבול והרכבה, ואת השאר התנור יעשה. אז אם תיערכו בזמן (נניח ערב קודם או מוקדם בבוקר), זה יהיה אירוע כיפי במיוחד בארוחת צהריים. כשהיא יוצאת מהתנור והופכים אותה על צלחת, המהפוכה-מקלובה הזאת מתגלה מאפה שכבות שחום ועסיסי. וגם אם המגדל יקרוס – זה עדיין טעים בטירוף.
למתכון >> מהפוכה עוף ופתיתים בראס אל חנות
פסטה וכדורי בשר בסיר אחד
איך אנחנו אוהבים תבשילים בסיר אחד. אין ווליו פור מאני גדול יותר. בימי השבוע, הם לא פחות ממצילים את העסוקים בינינו, שצריכים לאכול ולהאכיל תוך כדי ריצה. אז בשבוע שבו צריך נחמה, ועדיין לתקתק ארוחה – זה סיר מושלם. את כדורי הבשר הקטנים צורבים קצת במחבת, מוסיפים את מרכיבי הרוטב, פסטה ומים, ותוך 20 דקות יש לכם ארוחת צהריים מנחמת ומשביעה לכל רעב או רעבה.

למתכון >> פסטה וכדורי בשר בסיר אחד
מק אנד צ'יז בתנור
המאכל הכל אמריקאי הזה מגיע בשלל ורסיות. חלק פחות עשירות, חלק הרבה יותר, ויש כמובן את קופסאות הקרטון מהסופר, עם האבקה הכתמתמה (למרות שבספק שלזה אפשר לקרוא מק אנד צ'יז). אבל מי שרוצה את הגרסה הקלאסית של המנה האיקונית הזאת, זה המתכון בשבילו. זה באמת מאוד לא מסובך להכנה, וגם מנה שדי אפשר לתקתק. ומה שיוצא בסוף מהתנור – מאפה קרמי ועשיר שמרגיש סופר מנחם ומושחת – הוא משהו שיהיה קשה לא להכין שוב ושוב.

שיהיה שבוע טוב!