טורטיות ממולאות בבשר

בתוך המתכון של פאני דוד, הסעיף הראשון מוקדש להכנת הטורטיות עצמן (עם איזה סוג קמח שרוצים), אבל בתנאים הנוכחיים של הקיץ, החום, הקייטנות וכו' - ברור שאפשר לדלג אוטומטית  לסעיף מס' 4 שבו מכינים את המילוי ופשוט להשתמש בטורטיות מוכנות. 

למתכון: טורטיות ממולאות שהן ארוחה שלמה

טורטיות ממולאות שהן ארוחה שלמה (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
טורטיות ממולאות שהן ארוחה שלמה|צילום: פאני דוד, mako אוכל

ספגטי כדורי בשר

עוד אופציה שכוללת בשר טחון - כי מה לעשות שבבתים שבהם ילדים אוכלים בשר - אין סוגר פינות נח, משתלם ומותאם לשימושים שונים כמו בשר טחון, ותמיד טוב שיש בבית חבילת חצי קילו מוקפאת שאפשר להפשיר במהירות, גם אם עוד לא סגורים על מה להכין אותה. כאן מוסיפים לבשר חומרים למיטבולס קלאסיים (בצל, שום, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, תבלינים) ומכינים ספגטי (הכי כיפיות כאן אטריות ארוכות כמו לינגוויני, ספגטי, בוקטיני, פטוצ'יני וכו') ברוטב עגבניות. צלחת שלא נופלים איתה. 

למתכון: ספגטי כדורי בשר

ספגטי כדורי בשר (צילום: לירון אלמוג,  יחסי ציבור )
ספגטי כדורי בשר |צילום: לירון אלמוג, יחסי ציבור

פוקיבול

אם אתם נוטים להתרגז מכך שפוקיבול שאוכלים בחוץ תמיד מרגיש יותר מדי יקר, אתם לא לבד. יש לנו חדשות טובות מאוד עבורכם: כשמכינים פוקיבול בבית, מקבלים תוצאה לא רק טעימה יותר וטרייה בהרבה, אלא גם הרבה יותר ידידותית הרבה לכיס. כל מה שצריך זה חצי שעה פנויה וקצת חשק לרענן את היום. בונוס נחמד: רוב המרכיבים שורדים נהדר גם למחרת.

יקר מדי להזמין? מהיום מכינים פוקיבול בבית

בתיאבון!