עוף בתנור בעשר דקותכשלייזה פאנלים אומרת שלוקח עשר דקות להכין משהו, אנחנו הכי מאמינים לה. פה היא הרכיבה עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובצלים שמכינים לו משרה ברגע. כל מה שנשאר זה לחמם תנור, לזרוק את כל המרכיבים לתבנית ולהוציא ממנו כעבור שעה וחצי ארוחה טעימה, ומשביעה שתשמח את כל יושבי הבית.למתכון: עוף בתנור בעשר דקותמג'דרה פתיתים ובשר טחוןאתם אולי רגילים לגרסה הקלאסית, אבל אם אהרוני אומר שאפשר להוסיף למג'דרה בשר טחון, ולהחליף את האורז בפתיתים – אנחנו האחרונים שנתווכח. את המנה הזו הינדס השף יחד עם בתו תמרה עבור ספר המתכונים המשותף שלהם. השניים הכינו גרסה קלה למדי לתבשיל שיספק את כולם – את הפתיתים והעדשים מבשלים בנפרד, ומוסיפים אותם לתערובת התבלינים והבשר לחיבור הסופי. סלט ירקות לימוני ליד ובאמת שאתם מסודרים.למתכון: מג'דרה פתיתים ובשר טחוןפשטידת פסטה זריזה בלי בישול מקדיםעוד מנה שעוקבת אחר הכלל הכי חשוב עבור אנשים עסוקים שצריכים לבשל בימות השבוע: אוכל שמכינים מהר. המנה הזו של רון יחננוב אפילו לא דורשת קערה: מערבבים את כל חומרי המנה בתבנית עצמה (אפילו לא צריך לבשל את הפסטה קודם), משליכים אל התנור אופים ומתפעמים. זו לא עצלות – זו גאונות.למתכון: פשטידת פסטה זריזה בלי בישול מקדיםשיהיה שבוע טוב!