מרק שורבהירדו כמה טיפות של גשם? אנחנו ממש לא צריכים יותר מזה בשביל להוציא את סיר המרק שלנו. את קולקציית המרקים לעונת 25-26 שלנו, נפתח במרק קליל אך משביע (בכל זאת, זה כמו מנת פסטה), זריז אך מנחם – מרק שורבה טריפוליטאי. מינימום מרכיבים ו-5 דקות של עבודה בלחץ, וסגרתם ארוחת צהריים טעימה טעימה.למתכון: מרק שורבהקציצות ברוטב עגבניות עם אפונה ופתיתיםזה אמנם לא מתכון לתקתוק, אבל את רוב העבודה יעשו הכיריים. אתם תכדררו פרגיות לקציצות מלאות טעם, תעמידו סיר עם ירקות ופתיתים ותשליכו אליו את הקציצות, וכעבור שעה וחצי יהיו בבית ניחוחות שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניהם. מה מושלמת למיל פרפ שתחזיק אתכם כמעט עד יום כיפור.למתכון: קציצות ברוטב עגבניות עם אפונה ופתיתיםתבשיל עוף ואורז בתיבול ערביאת הטעמים של המנה הזו אנחנו לא אוכלים כל יום. יש פה הל, ציפורן וקינמון, שמעניקים לכל התבשיל ארומה משגעת ומעוררת תיאבון. תוסיפו לזה את העובדה שיש פה בצל מטוגן, עוף עסיסי ואורז שהופך את כל האירוע לארוחה שלמה – ונראה אתכם משאירים משהו למחר.למתכון: תבשיל עוף ואורז בתיבול ערבישיהיה שבוע שקט!