ספגטי עם קציצות בשר רכות

בזמן שהפסטה מתבשלת - מגלגלים כדורי בשר קטנים, רכים וטעימים, ונותנים להם מכת חום במחבת או בתנור. משם ממשיכים החמודים שלנו לסיר הרוטב שתקתקתם תוך כדי, וכשהפסטה מוכנה יוצרים איחוד מרגש של הכל עם הכל. איזו ארוחה כיפית, יא אללה.

ספגטי עם קציצות בשר רכות

קציצות בקר אפויות (או קבב בתנור) (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
קבב בתנור|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

קציצות קבב אפויות

אנחנו עדיין זוכרים את הרגע שגילינו שאפשר להכין קבבים בלי להסריח את כל המטבח מטיגון ולהשפריץ שמנוניות מצערת על הכיריים. פשוט מכניסים אותם לתנור! אז כן, קבבים בתנור הם כנראה ארוחת הצהריים המושלמת: גם מהירה, גם קלה ממש להכנה, גם טעימה ומשביעה וגם מספקת - והכל במינימום לכלוך. נשאר רק להעמיד סיר אורז לבן ולחתוך כמה עגבניות ומלפפונים. 

קציצות קבב אפויות

המבורגר טריק

אחרי שלא טיגנו קבבים, אנחנו ממשיכים ולא מטגנים המבורגרים - וזה כבר ממש משהו לכתוב עליו הביתה. למעשה, ההמבורגרים האלה נצלים ישירות בתוך בצק עלים, כך שאפילו לא צריך בשבילם לחמנייה - וגם הרטבים והתוספות כבר בפנים. אם יש לכם נוער טיקטוק בבית - הם כנראה ישמחו ממש להכין את זה איתכם. 

המבורגר טריק

 שבוע קל ושקט שיהיה.