ספגטי עם קציצות בשר רכות
בזמן שהפסטה מתבשלת - מגלגלים כדורי בשר קטנים, רכים וטעימים, ונותנים להם מכת חום במחבת או בתנור. משם ממשיכים החמודים שלנו לסיר הרוטב שתקתקתם תוך כדי, וכשהפסטה מוכנה יוצרים איחוד מרגש של הכל עם הכל. איזו ארוחה כיפית, יא אללה.

קציצות קבב אפויות
אנחנו עדיין זוכרים את הרגע שגילינו שאפשר להכין קבבים בלי להסריח את כל המטבח מטיגון ולהשפריץ שמנוניות מצערת על הכיריים. פשוט מכניסים אותם לתנור! אז כן, קבבים בתנור הם כנראה ארוחת הצהריים המושלמת: גם מהירה, גם קלה ממש להכנה, גם טעימה ומשביעה וגם מספקת - והכל במינימום לכלוך. נשאר רק להעמיד סיר אורז לבן ולחתוך כמה עגבניות ומלפפונים.

המבורגר טריק
אחרי שלא טיגנו קבבים, אנחנו ממשיכים ולא מטגנים המבורגרים - וזה כבר ממש משהו לכתוב עליו הביתה. למעשה, ההמבורגרים האלה נצלים ישירות בתוך בצק עלים, כך שאפילו לא צריך בשבילם לחמנייה - וגם הרטבים והתוספות כבר בפנים. אם יש לכם נוער טיקטוק בבית - הם כנראה ישמחו ממש להכין את זה איתכם.
שבוע קל ושקט שיהיה.