סיר קציצות ותפוחי אדמה
לא להיבהל, את הקציצות מכדררים ומיד זורקים לתוך הרוטב - אנחנו לא מצפים מכם או מעצמנו לעמוד ולטגן סיר שלם של קציצות קטנטנות ורק אז להוסיף אותן לתבשיל. מתכון של יונית צוקרמן - מה שמבטיח שהוא ביתי ממש וטעים ממש ממש - שאנחנו כבר אימצנו לחיים.

פסטה פירורי לחם
אחת הפסטות המהירות ביותר הידועות לאדם - וזה בגלל שהרוטב שלה כולל רק שמן זית, שום ופירורי לחם (ותימיןומלח ופלפל, למדקדקים). כמה טעימה יכולה לצאת פסטה שזה כל מה שמוסיפים לה? התשובה היא וואו, טעימה מאוד מאוד. בזמן שהפסטה מתבשלת מטגנים את השום עם התימין ופירורי הלחם במחבת גדולה. כשהיא מוכנה מוציאים אותה ישר לתוך המחבת, מערבבים קצת ביחד ומגישים מיד. חושבים לקצץ בכמות השמן? לא במתכון הזה.

טופו מוקפץ עם פלפלים ופטריות
ירקות מוקפצים עם טופו זה טעים, ומי שטוען שלא כנראה לא ניסה את זה יותר מדי שנים. רוצים להבטיח שכולם יעופו על המנה? השרו את הטופו במרינדה כמה שעות מראש, ואל תסמכו על טבילה קלילה. עם רוטב של טריאקי, צ'ילי מתוק ושום - אי אפשר באמת לא ליהנות מהמנה הזו.
שבוע טוב ושקט.