קציצות בשר מבושלות עם תפוחי אדמההמנה הזו נראית מפנקת ומושקעת, אבל היא תהיה מוכנה תוך פחות משעה. 20 דקות להכנת הקציצות, העמדה של כל המרכיבים בסיר ושיבוץ קוביות תפוחי אדמה בין הקציצות השמנמנות, 40 דקות בישול על אש קטנה, ונראה אתכם עומדים בריח שיתפשט לכם בכל הבית.למתכון: קציצות בשר מבושלות עם תפוחי אדמהמקלובה מהירה בשקית קוקיאנחנו מעריצים של מקלובה ועוד יותר של קיצורי דרך – והמנה הזאת היא ההגדרה האולטימטיבית לארוחת צהריים טעימה וזריזה. פה פשוט זורקים את כל רכיבי המנה, עוף, אורז, ירקות תבלינים לשקית קוקי, והכל ביחד לתנור לפחות משעה (אבל באמת שלא יקרה כלום אם תשאירו קצת יותר, להיפך). הכל מתכסה ברוטב המתקתק, הופך רק ועסיסי, ואתם באמת לא חייבים לגלות לאף אחד כמה זה קל.למתכון: מקלובה מהירה בשקית קוקיפסטה פטריות וערמונים בסיר אחדעוד מתכון מז'אנר השמים את כל המרכיבים בסיר האהוב עלינו במיוחד, אבל הפעם כזה שבסופו יוצאת מנה כמו במסעדה (בהקשר הזה, כדאי להכפיל כמויות). אולי זה בגלל המרכיבים (ערמונים ופטריות נוטים לתת הרגשה מושקעת) או כי יש לה לוק מהמם, אבל זה לא ממש משנה. בשורה התחתונה אף אחד לא יידע שזאת ארוחה ביתית שתקתקתם ברבע שעה. והטעם? הו הו הו.למתכון: פסטה פטריות וערמונים בסיר אחדשיהיה שבוע טוב!